Bezárja kapuit a Hand of Fate stúdiója

Szerző: xoki | 2019. July 24. | hír | 2 hozzászólás

A Hand of Fate stúdiója, a Defiant Development bejelentette, hogy megszakították az újabb projektjeiken való munkálatokat. A Facebook oldalukon közzétett közleményből kiderült, hogy támogatni fogják a már kiadott címeiket, de sajnos a csapat tagjainak új munkahelyet kell keresniük, akik mind nagyon tehetséges emberek.

A stúdiót 2010-ben alapították, és elsősorban a Hand of Fate szériáról ismertek, amelynek második része 2017-ben jelent meg, és nagyon jó fogadtatást kapott. A közlemény szerint a játékipar rengeteget változott az utóbbi kilenc év során, és a fejlesztőcsapat egyszerűen nem tudott ezzel lépést tartani, ezért kényszerültek erre a szomorú döntésre.

A csapat mindig olyan játékokat próbált készíteni, amelyek valami új és egyedi élményt nyújtanak, de az ilyen játékfejlesztés sajnos rengeteg kockázattal is jár, amellyel ők is tisztában voltak. A közlemény mellé egy rövid kis videót is kaptunk, amely bemutatja, milyen játékon is dolgoztak eddig, viszont valószínűleg már sohasem fog megjelenni.

Hand of Fate
Hand of Fate
Hand of Fate
Megjelenés: 2015. February 17. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: Defiant Development
Hozzászólások: 2
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gigazte avatar
Hát sajnos a mai világban az ilyen jellegű játékokat nem becsülik meg annyira, hogy ezzel egy fejlesztőcsapat bármilyen jövőt is tudjon magának építeni! Én sajnálom őket, mert látszott rajtuk a kreatívitás.
0
0
0
0
💬 1


Elfelejtett jelszóRegisztráció