Beszkár rudakra hasonlítanak a Seagate új Star Wars SSD-i

Szerző: xoki | 2022. March 11. | hír | 6 hozzászólás

A Seagate nemrégiben három új adattárolóval állt elő, amelyeket a The Mandalorian sorozat inspirált. A Beskar Ingot Special Edition FireCuda külső merevlemezként, illetve M.2 NVMe vagy SATA SSD formájában szerezhető be.

A dizájn a The Mandalorian első évadában látható beszkár rudakon alapul, és még a Galaktikus Birodalom címere is megtalálható rajta. Az NVMe SSD-k valójában Firecuda 530-asok, melyek egész jó teljesítményt nyújtanak, ezért a gamerek számára is remek választás lehet.

Egyébként, ha esetleg nem ismernétek a sorozatot, a beszkár egy rendkívül tartós anyag, amelyből a mandaloriak páncélja készül. Megállítja a lövedékeket és még a fénykardnak is ellenáll. A Klónok háborúja, illetve a Galaktikus Birodalom felemelkedése után a birodalmiak lemészárolták a mandaloriakat és az összes beszkárt eltulajdonították. Miután a yavini csata után elbukott a Birodalom, annak maradványai a beszkár rudakat használták fizetőeszközként, mivel a galaktikus kreditek használhatatlanok voltak az Új Köztársaságban.

Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
RigbyTheMad avatar
Ha annyira ellenáll, mint a sorozatban is akkor egyből veszek is belőle ötöt, hogy amikor ideges vagyok legyen min levezetnem a dühömet 😇
0
0
0
0
Win-xp-SP3 avatar
"Gamerek" számára is jó választás, miért is?
Bármilyen SSD, NVMe SSD megteszi.
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Jok biztosan, gondolom az aruk is teljesen aranyos a teljesitmenyukkel... 😜🤣
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Szépek, de az az RGB nem kéne rá.
0
0
0
0
💬 2
19ati93 avatar
@Tuhajohn: ez kb minden "géjmer" dologra igaz 😀
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@19ati93: Kizárólag billentyűzeten látom értelmét. Minden máson nekem is ki van kapcsolva.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció