Bemutatták a Horizon Forbidden West játékmenetét

Szerző: Pafry | 2021. May 28. | hír | 7 hozzászólás

A nagy sikerű Horizon Zero Dawn folytatását már a tavalyi leleplezése óta várják a rajongók, a Sony tegnapi State of Play online eseményén pedig a fejlesztő Guerrilla Games megmutatta a játékmenet finomságait. Az idénre tervezett boltokba kerülés ellenére pontos megjelenési dátumot azonban továbbra sem kaptunk.

A játékmenet fejlődött az elődhöz képest, a harcrendszer pörgősebbnek és taktikusabbnak tűnik, a látványvilágra pedig egyszerűen nem lehet panasz, a néhai, természet által visszahódított San Francisco gyönyörű és változatos táj lett. De ez persze csak egyike lesz a játék számos helyszínének. A gameplay-t teljes egészében PS5 konzolon rögzítették, hogy demonstrálják annak erejét és a benne rejlő lehetőségeket.

A Horizon Forbidden West tehát valamikor 2021 folyamán érkezhet, de egyes iparági pletykák szerint a megjelenés inkább 2022-re fog áttolódni. Mindenesetre, ha még idén számolnak a játékkal a Sonynál, a pontos dátum bejelentése sincs már túl messze.

Horizon Forbidden West
Horizon Forbidden West
Horizon Forbidden West
Megjelenés: 2024. March 21. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: Guerrilla Games, Nixxes Software
Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
xCube avatar
Ez valami veszedelmesen jól néz ki. Aloy arcán még a piheszőrök is ott figyelnek. Egy - két helyen látni némi checkerboarding -ot, de azt pont leszarnám.
0
0
0
0
Quadgame94 avatar
Brutál jól néz ki!
Szerintem meg nincs kész bőven. Egy novemberi megjelenésre adok egy 30% esélyt, de inkabb 2022 február/március lesz ez. Alig varom!
0
0
0
0
Techthomas avatar
Djézsüsz! Hamarosan PC-n is elérhető lesz 😂 Spoiler!
5 year left
0
0
0
0
💬 4
no avatar
@Techthomas: Végre lassacskán elkezdenek szállingózni azok a címek amik miatt érdemes beszerezni új gen.-es konzolt 😆
0
0
0
0
Techthomas avatar
@LordSzalko: Hát jól mondod. Nekem is van már egy pár cím meg jönnek is szépen még, hogy indokolt lenne már egyet beszerezni. Nem egy rossz befektetés lenne, mert mindig várni a portolásra borzasztó 😂 Szóval igazat adok önnek uram 😆
0
0
0
0
pinkyke avatar
@Techthomas: az jó akkor be is szerzem 😜
remélem jól lesz optimizálva a játék pc-n.
0
0
0
0
Techthomas avatar
@pinkyke: Hát én is fix. Hát ha előzőt nézzük akkor csak annyit mondok AMAZING 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció