Bemutatkozott a World of Warcraft következő kiegészítője

Szerző: xoki | 2022. April 19. | hír | 3 hozzászólás

A World of Warcraft: Dragonflight visszarepít bennünket az MMO eredetéhez, visszatérnek a sárkányok és a klasszikus képességfák, illetve természetesen új, felfedezhető zónákat is kapunk.

A Dragonflight alcímet viselő kiegészítő helyszíne a Dragon Isles. A WoW történetének nagy részében ez a hely csak egy mítosz volt, amely mindig megbújt a fájlokban, illetve néha a párbeszédek során találkozhattak vele a játékosok. Az új, felfedezhető területtel egy új kaszt (Evoker), illetve faj (Dracthyr) is érkezik. Kizárólag a Dracthyr fajból lehet Evoker, amely varázslatokkal tudja megsebesíteni az ellenségeit, de a szövetségesek gyógyítására is alkalmas a karakter. Az Evoker kalandja 58-as szinten, egy egyedi kezdőzónában indul.

A Blizzard elmondása szerint sok energiát fektettek a játék régebbi rendszereinek, például a tehetségfák, a szakmák és a felhasználói felület finomításába. Ennek köszönhetően ismételten lehetőség lesz hibridebb karakterek létrehozására, amely a korábbi kiegészítők képességfáira volt jellemző.

World Of Warcraft
World Of Warcraft
World Of Warcraft
Megjelenés: 2004. November 23. (PC)
Műfaj: MMORPG
Fejlesztő: Blizzard Entertainment
Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
bukta2 avatar
Biztos jó lesz ez is, nekem a Shadowlands-el sem volt semmi bajom csak már a 3. felhúzott (és ki gearelt) karakter után beleuntam...én már megnéznék egy WoW 2-őt... így közel 20 év után... talán nem is a grafikájával van már bajom mert az így jó ahogy van, de azért lehet hogy egy ráncfelvarrás ráférne már azokra a majd 20 éves textúrákra :D meg egy pár új animáció is
0
0
0
0
retek77 avatar
Uncsi...................
0
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
A jatekot nem jatszom, mert MMO-ra nincsen idom de imadom toluk a cinematic-okat, mindig eleg minosegiek, az osszeset megszoktam nezni, ez sem kivetel! :)
5
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció