Bemutatkozott a Far Cry 6

Szerző: xoki | 2020. July 13. | hír | 10 hozzászólás

A Ubisoft valószínűleg a Far Cry 6 bejelentését meglepetésnek szánta a Ubisoft Forwardra, de sajnos már idő előtt kiszivárgott egy csomó részlet a játékról, így a cég még a bemutató előtt elismerte a projekt létezését.

A főszerepben Giancarlo Esposito (Antón Castillo, a diktátor), a Breaking Bad sztárja, és Anthony Gonzalez (a diktátor fia, Diego) lesznek. A játékosok pedig Dani Rojas bőrébe bújnak majd, hogy véget vessenek Castillo elnyomó rendszerének. Ahogy a Far Cry 5 és a New Dawn esetében, úgy most is lehetőségünk lesz a karakterünk személyre szabására, így például a nemét is kiválaszthatjuk. A Ubisoft szerint rengeteg fegyver áll majd a rendelkezésünkre, illetve csapattagokat is toborozhatunk - köztük egy kutyát is - akik mellettünk harcolnak majd.

A Far Cry 6 2021. február 18-án fog megjelenni PS4-re, Xbox One-ra, PS5-re, Xbox Series X-re, Google Stadiára és PC-re.

Far Cry 6
Far Cry 6
Far Cry 6
Megjelenés: 2021. October 07. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, FPS
Fejlesztő: Ubisoft Toronto
Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
DeanRain avatar
Már kijött és semmi komment? 🤔
0
0
0
0
no avatar
Én már alig várom, az összes far cry részt imádtam/imádom szóval már alig várom hogy letorrentezhessem, és játszhassak vele csak nagyon remélem hogy nem lesz erős a gépigénye , és remélem majd lehet telefont benne használni, bár ha nem akkor se baj, le a kalappal far cry, Mellesleg kíváncsi leszek az outpostokra és a helyeikre.
0
0
0
0
pinkyke avatar
hát én meg tanultam hogy sose ítéljek meg videóról játékot akkor nem lesz csalódás amikor ki jön.
attól hogy jó a videó attól még nem biztos hogy a játék is ugyan olyan lesz mint a videóban.
0
0
0
0
💬 1
Halloka avatar
@pinkyke: Na igen, a harmadik rész után egy kicsit ellaposodott,nem hozott újdonságot a FC sorozat.Bevallom elkezdtem a négyet,de az elefántháton lovagláson kívül nem hozott újat és beleszürkültem.Nem is vittem végig.Az ötbe bele sem kezdtem.Sajnos nem hozott lázba.Ez van!!
0
0
0
0
Axel19 avatar
Ez qrva jó játék lesz, már alig várom. Elég komoly témát feszeget a trailer is! Nagyon város játék! remélem kibeb*** lesz. 😀

Nálam már most évjátéka, csak egy trailer alapján. Szinkronhang jeles eddig.
0
0
0
0
Bonnie and Clyde avatar
Már most nem tetszik R.I.P Far Cry! 😕
0
0
0
0
Edven avatar
Nofene, végre láthatunk majd nagyvárost is egy Far Cry játékban?
0
0
0
0
💬 1
santakigyo avatar
@Edven: Igen, erre én is felkaptam a fejem. Eddig minden részben voltak ártatlan civilek akik mentek ide-oda de gyakorlatilag sehol se volt egy ertelmes falu vagy bármi ahonnan jöhettek vagy ahová mehettek.
0
0
0
0
csibeszke37 avatar
"A Ubisoft szerint rengeteg fegyver áll majd a rendelkezésünkre, illetve csapattagokat is toborozhatunk - köztük egy kutyát is - akik mellettünk harcolnak majd."

Ez ismerős valahonnan! Ja, Far Cry 5!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció