Bejelentették a The Division 3-at

Szerző: xoki | 2023. September 23. | hír | 16 hozzászólás

A The Division a Ubisoft sikeres szériáinak egyike, melynek első része kimagasló figyelmet kapott, mivel az akkori újgenerációs technológiákra összpontosítva dolgoztak rajta. A The Division 2 megjelenése óta pedig már több mint négy év telt el, de a következő rész megerősítésétől ódzkodott a kiadó, legalábbis eddig.

A Ubisoft egy blogbejegyzésben erősítette meg, hogy készül a The Division harmadik része. Itt Julian Gerighty visszatérését taglalják: őt nevezték ki a The Division márka vezető producerének, és amint elkészül a Star Wars Outlaws - melynél jelenleg kreatív igazgatóként dolgozik - ehhez a projekthez fog áttérni.

A The Division első részénél, mint társ-kreatívigazgató tevékenykedett, a folytatásnál pedig vezetői pozíciót kapott. A The Division márkához való visszatérését megvitatva a Ubisoft hivatalosan is megerősítette a harmadik részt:

Most a Tom Clancy's The Division 3, valamint a The Division univerzumban játszódó rengeteg más projekt, köztük a Tom Clancy's The Division Resurgence mobiljáték és a Tom Clancy's The Division Heartland című túlélő-akció lövölde, a Tom Clancy's The Division Heartland célkeresztjébe helyezi magát.

Gerighty fontos feladata lesz a Tom Clancy's The Division 3 csapatának - amelyet a Massive Entertainment fog vezetni - felépítése, illetve a The Division 2 támogatásának biztosítása. Azonban, ha figyelembe vesszük, hogy még mindig a Star Wars Outlaws az elsődleges projektje, jó pár évig biztosan várnunk kell még a The Division 3-ra.

no cover
no cover
Tom Clancy's The Division 3
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték, TPS
Fejlesztő: Ubisoft Massive
Hozzászólások: 15
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
pcboy avatar
persze. Már minden elpusztult de még maradt több tárnyi lőszer ahelyett hogy nyíl vagy más primitív eszközre lennél képtelen hagyatkozni a túlélés érdekében. Meg több évtized elkellene telnie ahhoz hogy benője az épületeket a növény de addig is fennmarad szép nem rojtos ruhák az emberiségnek.
Tudom hogy ez csak egy játék a saját fikciójával de első részhez képest el akarnak abba az irányba menni hogy az emberiség kipusztult meg hasonló nade abba a képbe nem illik bele az hogy embereknek fennmarad lőszer hogy lőhessenek vagy hogy továbbra is akad szép ruha amit hordhatnának. E téren van jobb apokaliptikusabb felvázolású játékok.
2
0
0
0
💬 1
downuser avatar
@pcboy: Az anyukájuk Perwollal mos. Az apukájuknak pedig lőszergyáruk van. Ezt mi nem érthetjük.
0
1
0
0
MrPAYER avatar
Különösebben se az első se a második rész nem érdekelt, kétlem, hogy a harmadik fog. Valahogy nekem nem jön be ebbe a sötét, lepusztult világ, apokalipszis miliőbe, hogy 7.62-es kaliberből 3 tárat kell belepukkasztani egy sima mezei, semmiféle túlvilági erővel megáldott, hagyományos homo sapiens-be csak mert 3 szinttel "felettem áll".

Akkor már inkább a Ghost Recon, a Breakpoint akármekkora égetni való állapotba jelent meg mára a Number 1 választás mindenki számára aki egy realisztikus, taktikai singleplayer játékot keres. Annak is nyugodtan jöhetne a folytatása, kétlem, hogy ne lenne rá igény, Division 2 és a Breakpoint Steames aktív játékosok aránya alapján alig van 20% a Division 2 javára de ugyanez megfigyelhető a korábbi epizódoknál is a Division vs. Wildlands, gondolom a Ubisoft Connecten is hasonló az arány csak a számok másak.
1
0
0
0
💬 1
gamerINSANEdad avatar
@MrPAYER: Engem az első sokszori nekifutásra szippantott be. A második említésre sem méltó. Szerintem..
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Az első részének hihetetlenül jó hangulata volt. Szerintem a mai napig az egyik legszebb játék. A kettest csak videókon láttam, de hangulatban meg sem közelítette az elsőt.
1
0
0
0
💬 1
MariusHuN avatar
@Tuhajohn: Szia nagyon jó látod mert pontosan így van nekem meg van mind a 2 része de az elsőt meg se közelíti a 2
0
0
0
0
cabus26 avatar
Ugyanazt kapjuk,csak szebb lesz a grafika,vagy itt is befigyel az Unreal Engine 5
0
0
0
0
Dmatyika avatar
"Ubisoft sikeres szériáinak egyike" - ilyet is rég hallottam.
1
3
0
0
💬 2
Legendrush27 avatar
@Dmatyika: Mi az a 300 millió EUR amit idén Q1-ben megkerestek és a tavalyi 1,1 Mrd EUR 😅
0
0
0
0
Dmatyika avatar
@Legendrush27: Többi nagy halhoz képest tényleg kevés. Európai téren nagy , de minőségben nem csinálnak jó játékot egy ideje , én egyszerűen nem értem , hogy az emberek még támogatják a monotonitást a cégnél.
0
0
0
0
Dwight Schrute avatar
Kíváncsi leszek mi újat fog majd felmutatni.
0
0
0
0
💬 4
Andor1997 avatar
@Dwight Schrute: Lehet jön majd az AI...az elkövetkezendő években úgy is nyomni fogják valószínű azt is, persze lehet bátortalanság lesz és rossz koncepciók, de valamit bele fognak tenni, okosabb AI ellenfélre viszont nem számítok, sajnos azt még nem találták fel az olyan játékok óta, mint pl. a mostanság szóban forgó Stalker játékok.
0
0
0
0
no avatar
@Andor1997: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Andor1997 avatar
Ez simán lehet, de azért amit a Stalkerben egy-egy jobb napon leművelnek, az tapsot érdemel.
0
0
0
0
xCube avatar
@Andor1997:
okosabb AI ellenfélre viszont nem számítok, sajnos azt még nem találták fel az olyan játékok óta, mint pl. a mostanság szóban forgó Stalker játékok


Régóta lehetne sokkal élethűbb ellenfél AI a játékokban, csak az a legtöbbeknek nem lenne szórakoztató.
0
0
0
0
Andor1997 avatar
@xCube: Egyértelmű: a casual playerek ma már elnyomnak mindent, pedig lehetne okosan csinálni, de az hogy előttem áll és forgolódik egy AI...szörnyű.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció