Bejelentették a Star Wars: Knights of the Old Republic Remake-et

Szerző: Viki | 2021. September 10. | hír | 11 hozzászólás

A nemrég lezajlott PlayStation Showcase-en hivatalosan is bejelentették, amit már eddig is sejtettünk: készül a Star Wars: Knights of the Old Republic remake verziója.

A KOTOR remake-et nem a BioWare csapata fejleszti, hanem az Aspyr, akik nemrég remasterelték például a Star Wars: Republic Commandot. Egy rövid előzetest is kaptunk, íme:

A Sony blogján még úgy tüntették fel, hogy a játék PlayStation 5-exkluzív lesz, de a Lucasfilm Games később megerősítette, hogy PC-re is meg fog jelenni. Még áprilisban egyébként Jason Schreier, a Bloomberg újságírója megszellőztette, hogy már javában készül az első rész remake-je.

Eredetileg 2003-ban adták ki a Star Wars: Knights of the Old Republicot PC-re és Xbox-ra, melyet a valaha volt egyik legjobb Star Wars játéknak és szerepjátéknak tartanak.

Star Wars: Knights of the Old Republic Remake
Star Wars: Knights of the Old Republic Remake
Star Wars: Knights of the Old Republic Remake
Megjelenés: TBA
Műfaj: Szerepjáték
Fejlesztő: Saber Interactive
Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Twist avatar
A Neverwinter Nights és a KOTOR 1-2 vezetett be annak idején az RPG-k világába. Hónapokat öltem beléjük. Én személy szerint egyáltalán nem bánom, hogy ebből csinálnak remake-t és nem a The Old Republickból.
1
0
0
0
pcboy avatar
Oké. Most már csak a jedi knightot kéne hangoztatni hogy remakeljék. Meg egy alien vs predator 2-t Mindkettőnek élvezetes játékmenete és sztorija volt annó.
2
0
0
0
💬 1
Twist avatar
@pcboy: Azokat én is adnám
0
0
0
0
szhusi avatar
Instant vétel lesz, remélem el fog futni majd a gépemen.
0
0
0
0
Magoold avatar
Eddig nem tudtam hogy jön a remake. De a napokban kezdtem neki a steames változatnak. Jöjjön csak , szuper lesz végig tolni újra a mai kornak megfelelő grafikával. Ez tuti hogy sok embernél első napos vétel lesz, nálam is.
0
0
0
0
96pepe avatar
Na máris tisztább miért lőtte le az EA nemrég az ingyenes fan remake-et.
0
0
0
0
💬 2
susguy avatar
@96pepe: Nem valószínű hogy van köze a két esetnek egymáshoz. Az már bő 3 éve volt és a Lucasfilm lőtte le. A Disney égisze alatt vannak, akik akkor is küldik a Cease and desistet ha véletlenül mikiegér formájúra sikerül egy rántotthús. Maga a Lucasfilms games is csak idén indult el és kapták meg más cégek is a jogokat a fejlesztésre.

Lehet ha most találtak volna rá akkor keményebben odacsaptak volna csakazértis, de enélkül is simán lelövik ezeket, ők is és más hasonló nagyobb cégek is.
0
0
0
0
96pepe avatar
@susguy: Uh már olyan rég volt? De gyorsan megy az idő. :D Amúgy igen, tuti ígyis-úgyis lelőtték volna.

Csak a GTA jutott eszembe erről, ott azt hiszem pont nemrég vetették le az ingyenes modokat a netről, majd bejelentették, hogy jönnek a remasterek.
0
0
0
0
Napil avatar
Na most pisáltam össze magam. Amint megjelent 1 hétre megszűnt a világ számomra.
1
0
0
0
💬 1
MentaStrike avatar
@Napil: 1 hét? Én kettőre hallod-e :D
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció