Javában készül a Star Wars: Knights of the Old Republic remake-je

Szerző: Pafry | 2021. April 25. | hír | 14 hozzászólás

Az eredetileg 2003-ban kiadott Star Wars: Knights of the Old Republicot a BioWare valaha volt egyik legjobb játékának titulálják, és mind a mai napig népes rajongótáborral rendelkezik. A játék második része óta csaknem 15 év telt már el, és régóta mennek a pletykák egy esetleges folytatásról vagy újragondolásról. Most pedig Jason Schreier, a Bloomberg újságírója tudott tiszta vizet önteni a pohárba ezzel kapcsolatban, természetesen belsős információkra hivatkozva.

Schreier egy MinnMaxShow nevű műsorban vendégeskedett nemrég, ahol többek között a fent említett játék is szóba került, és meg is pedzegette, hogy már javában készül az eredeti első rész remake-je. Információi szerint a fejlesztőcsapat pedig nem más, mint az elsősorban a profi portokra specializálódott Aspyr. Az újságíró állításait aztán az Eurogamer is alátámasztotta, kihangsúlyozva, ez nem csak egy egyszerű port lesz, sokkal inkább ők is remake-nek nevezték a fejlesztés alatt álló KOTOR játékot.

Ezzel folytatódik a tendencia, miszerint egyre több egyszemélyes, nagyszabású Star Wars tematikájú videojáték lát napvilágot, hiszen a közelmúltban kaptunk már egy Star Wars Jedi: Fallen Ordert, valamint egy Star Wars: Squadronst is. A remake-hez az alap már adott, innen pedig remélhetőleg a legkevésbé sem lehet elrontani a KOTOR modernizált változatát.

Star Wars: Knights of the Old Republic Remake
Star Wars: Knights of the Old Republic Remake
Star Wars: Knights of the Old Republic Remake
Megjelenés: TBA
Műfaj: Szerepjáték
Fejlesztő: Saber Interactive
Hozzászólások: 14
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Apor avatar
Remélem a második rész is kap majd tupírozást. Nekem az volt a kedvenc részem.
0
0
0
0
bitpork avatar
Deménincsmánkész?!😆
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Legjobb hír amit 15év alatt olvastam...
0
0
0
0
pcboy avatar
Tavaly nyáron megvettem a sith lordsot. Jó játék. Direkt ezúttal a sötétoldal felé mentem. Kicsit nyomasztó a tudat hogy rosszar választok de az a villámsebzés állati. Kicsit frusztrál a játék, hogy a csapattag mindig próbál kioktatni hogy miért kellet így döntenem meg más lelki hülyeség. Nehéz így játszani. Lehet újrakezdem világos oldallal. Maga a játék tetszik és az, hogy 3 választható bolygó után már nem igazán gyenge a karakter már és mindenkit legyőzök az erővel meg az egyedi fénykardommal.
0
0
0
0
no avatar
Az Aspyr remélem tényleg aspyrál arra, hogy egy értelmes remake-et tegyen le az asztalra.
0
0
0
0
💬 1
Apor avatar
@LordSzalko: +1

Az igen.
0
0
0
0
no avatar
az elsősorban a profi portokra specializálódott Aspyr.
- És ez nekünk jó? PC-ről PC-re minek is kell portokra szakosodott csapat? Legalább nem a bioware a vagy b vagy zs csapata csinálja...

Ezzel folytatódik a tendencia, mi szerint egyre több egyszemélyes, nagyszabású Star Wars tematikájú videojáték lát napvilágot, hiszen a közelmúltban kaptunk már egy Star Wars Jedi: Fallen Ordert, valamint egy Star Wars: Squadronst is. A remake-hez az alap már adott, innen pedig remélhetőleg a legkevésbé sem lehet elrontani a KOTOR modernizált változatát.
- Nem értek egyet több ponton sem.
1. Ez nem új játék lesz, hanem remake.
2. SW Squadrons kb multi lövöldének lett bejelentve, tehát milyen alapon van hívva egyszemélyesnek? Attól hogy van benne 7-8 óra single kampány, még nem single játék szerintem.
3. SW Squadrons minden csak nem nagyszabású, ha nagynak akarták volna akkor "live service" ként indítják több tucat hajóval, játékmóddal, pályával, és igen, mikrotranzakcióval.
4. láttunk már elb*szott remaket vagy remakenek mondott copypastet nem is egyet, így semmi okunk az optimizmusra.
5. LEGO SW-k többet tettek az SW életben tartásához PC-n mint az EA 10+ év alatt, és még csak meg sincsenek említve...

A hír utolsó négy sorát kár volt odaírni szerintem.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
De ne javába csinálják, hanem valami normális engine-be 😶😶😶😶
0
0
0
0
💬 3
no avatar
@Warlordcommander: +1

kb nekem is ez volt az első gondolatom 😃
0
0
0
0
Barnus321 avatar
@Warlordcommander: Ez fájt xĐ
0
0
0
0
bukta2 avatar
@Warlordcommander: 😂😆
0
0
0
0
susguy avatar
@TRACERHD: Leírhatod hogy Java, nem csúnya szó 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció