Bejelentették a Men of War 2-t

Szerző: xoki | 2021. November 26. | hír | 6 hozzászólás

Az RTS játékok népszerűsége elég nagyot zuhant az elmúlt évek során, de természetesen még mindig van rá igény. Szerencsére néhány stúdió a műfaj felélesztésével foglalatoskodik, ezt bizonyítja a Men of War folytatásának bejelentése is.

A Men of War 2 ismét a második világháborúba kalauzol el bennünket, melynek kampánya a nyugati és a keleti fronton fog játszódni, vagyis lehetőségünk lesz a szövetségesekkel (Egyesült Nemzetek) és a szovjetekkel is játszani. Egyjátékos mód és 5 játékos támogató co-op mód is lesz. Visszatér a régi vezérlőrendszer is, amely lehetővé teszi a játékos számára, hogy egy katona szemszögéből lássa a cselekményeket.

Az online multiplayer egy olyan módot is tartalmazni fog, ahol a játékosok szövetségesként, szovjetként vagy németként versenyezhetnek a skirmish és challenge pályákon, vagy pedig közösen AI ellenfelekkel is szembeszállhatnak.

A Men of War 2-n a széria eredeti fejlesztője, a Best Way dolgozik, a kiadó szerepét pedig az 1C Entertainment tölti majd be. A játék mod támogatást is kapni fog, és valamikor 2022-ben fog megjelenni a Steamen.

Men of War II
Men of War II
Men of War II
Megjelenés: 2024. May 15. (PC)
Műfaj: Akció, Stratégia, RTS
Fejlesztő: Best Way
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
YourMomIsNotMale avatar
A faces of war második(?) része a Men of War. Majd annak a második része a Men of War 2? :D
FoW-al játszottam neten nem keveset. Imádtam.
0
0
0
0
Kiki4444 avatar
Imádom ezt a sorozatot, megvan Steamen az összes része(Beleértve a Call To Arms-t is).Default is elég király a játékmenet, köszönhetően a részletes fizikának és hogy a roncsok, holttestek,vér, földön heverő fegyverek stb nem tűnnek el, gyakorlatilag megmaradnak a részletek a végtelenságig(védekezős pályákon mikor non stop hullámokban támad az ellenség ugyan idővel eltűnnek a korábbi rohamok holltestei, de észre se lehet venni olyan magas objektum számmal dolgozik).Mod támogatás is nagyon király, annyi Modot aktiválsz be amennyit szeretnél, ha kompatibilisek egymással, nincs gond.
Csomó játéknak olyan mod launcherje van hogy 1 modot tudsz kijelölni, egyszerűen kiválasztod melyik moddal szeretnél játszani és ráböksz a Star/Launch stb gombra és ha kompatibilisek lenne egymással 2 mod akkor sem tudod elinditani, mert a User Interfacen nem tudsz kijelölni 1 modnál többet...Persze manapság az is kész csoda ha lehet egy játékot modolni, legtöbb műfajnál nem is hiányolom(FPS,TPS Shooter,Horror etc),viszont az RTS pont egy olyan műfaj amiből csodákat lehet kihozni. Men Of War készítőinél érezni hogy játszanak a produktumukkal, nem a mérnöki szemlélet dominál.
2
0
0
0
💬 4
bigfooot avatar
@Kiki4444: jaja, nagyon jó kis gamek, én még anno az első ilyen játékukkal kezdtem : soldiers heroes of world war ii 2004 ben, brutál nagy újítás volt a direct control,rengeteget nyomtam vele multiban
1
0
0
0
Kiki4444 avatar
@bigfooot: Én a Faces Of War-nál csatlakoztam be, maga idejében köröket vert a konkurenciára. Mikor egy szem lövésszel direct controllal megkerülöd a háztömböt hogy a nehéz harckocsi hátába kerülj hogy páncéltörővel farba lődd , na ez az amit az RTS-ek 95+%-ban nem tudsz megcsinálni mert a unitoknak hátrafele is van látótere(többnyire ugyanakkora mint előrefelé, ami elég nagy bullshit).

Van csomó mod amik kitolják a lőtávolságokat: ténylegesen 2000m-ről lehet kilőni Tigrissel a T34/Sherman harckocsikat. Plusz vannak letölthető Single és Multiplyer küldetések amiket a mod launcherbe kombinálni lehet ezekkel a modokkal: Nem lehet kifogyni pályákból/küldetésekből!:)
1
0
0
0
bigfooot avatar
@Kiki4444: Faces of wart is imádtam, a demoval is lehetett multiban nyomulni, rengeteget nyomtam.
Igen, egy egységgel simán leszedhettel rengeteget ha ügyes voltál, hatalmas újítás volt ez akkor, de nem kapta meg azt az elismerést ami járt volna neki, persze nehéz játék volt, talán emiatt, aztán jött az ebből merito world of tanks és az lett a világ siker, ennek az arcade verziója, emiatt azt sose szerettem, gagyi volt ezekhez képest :)
1
0
0
0
Kiki4444 avatar
@bigfooot: Igazat szóltál, szívemből szóltál.:)
1
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció