Bejelentették a Dirt 5-öt

Szerző: xoki | 2020. May 07. | hír | 18 hozzászólás

Az Xbox Series X-re készülő játékok között ott lesz a Dirt 5 is, amelyet a mai livestream alatt jelentett be a Codemasters egy hangulatos előzetes kíséretében.

A hivatalos oldalon közzétett adatok alapján a Dirt 5-ben 70 útvonal és 10, a világ különböző pontjain elhelyezkedő helyszín várja a játékosokat. Négy játékost támogató osztott képernyős mód, local multiplayer, online versenyek és egy karrier mód kapott helyett benne. Utóbbi során olyan tehetséges szinkronszínészek szólalnak majd meg a játékban, mint Troy Baker vagy Nolan North.

A Dirt 5 idén októberben érkezik Xbox One-ra, Xbox Series X-re, PC-re, PS4-re, PS5-re és Stadiára.

DIRT 5
DIRT 5
DIRT 5
Megjelenés: 2020. November 05. (PC)
Műfaj: Szimuláció, Sport, Verseny
Fejlesztő: Codemasters
Hozzászólások: 18
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Csak én látom hogy az autóknak semmi fizikai hatása nincs? Mintha papírból lennének.. Nevetséges ehhez a konfig.
0
0
0
0
no avatar
Szomorúan látom, hogy ez a széria is padló gázzal halad lefele a süllyesztőbe. Egykor annyira adtak a részletekre, hogy mindazok egységesen egy szuper hangulatot teremtettek, most viszont ugyan azt adják ki évente, csak egyre kevesebb munkával és egyre hanyagabbul. Nekem a személyes kedvencem a Colin Mcrae Rally 2005, melyet csak egy rész űberelt eddig, a Dirt 2.
Nem akarom szaporítani a szót, viszont aki játszott a korábbi minőségi részekkel, azok nagyon is értik, hogy miről beszélek. Ez egy Showdown 2, melynek a sorsát is meg fogja örökölni.
A trailer, mely alapján a nyálam is kellene csöpögjön elijesztett ettől a résztől. Olyan minőségi elemeket spórolnak ki már a játékból, mint a fizika. Hogy érkezik az az autó a földre? (0:57). Kell is ide az effekt, melyet a PR -os feldobott ötletként hogy palástólja a kifelejtett fizikát.Könyörgöm 15 év telt el a CMR5 után és a saját hülyeségeivel együtt mégis szemléletesebb, mint ahogy ez a doboz a földre ért. Egy másik kínos pillanat, amikor a két autó egymáshoz ért (0:29), ahol 2020-ban legalább egy kis fejlődést várnák a törésmodelltől, de nem. Nem sérül egyik sem, még a szikra.gif is kimaradt a surlódásból. Lepattantak egymásról és ezt meg kellett mutatni.😞😶
Az egészben meg az a legszomorúbb, hogy azért szarabbnál-szarabbak az új részek, mert nincs igény és nincs méltó konkurencia. Ezért pénzt ad az a generáció, melyik talán nem játszott igazi Colin Mcrae Rallyval. 😢
U.i. Tudom, hogy nem lehet a végletekig egy stílusra készíteni játékot és kell haladni a trenddel, de ez nem azt jelenti, hogy minőségben el kell hanyagolni a szériát.
0
0
0
0
gigazte avatar
A Dirt 4 után én nem várok ettől a játéktól semmit... A Codemasters is a legtöbb játékát már összecsapja, és a minőség helyett a mennyiség számít nekik is! Mostanában a F1 játékaik, és a Dirt Rally játékaik értek valamit, a többi középkategória, és az alatti!
0
0
0
0
💬 1
yugiohyugiohzebuyug avatar
@gigazte: Sajnos igen. S grafikában is elmaradottak. Pedig régen az F1 nagyon szép volt (nem tudom most mi a helyzet). Emlékszem azon csodálkoztam, hogy jól futott az akkori gépemen. Jól is volt optimalizálva - nem tudom már melyik rész. A GRID megint nagyot durrantott grafban is. a Dirt 1-2 szintén jól nézett ki. Utóbbi ugye az egyik első DX11-es játék volt. Mostanában meg... ebben is elmaradoznak. Viszont ez az 5 nem néz ki egyelőre rossznak, még grafikában sem. Érezhető a magasabb felbontású textúra, a hangulatosabb tájak stb. Én várom.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
Engem is nagyon elkapott a Dirt 2 feeling! Remélem felér hozzá, mert akkor biztos vétel lesz!
0
0
0
0
cabus26 avatar
Megint egy fárasztó és egy unalmas karrier mód 40-50 órában!
0
0
0
0
💬 2
yugiohyugiohzebuyug avatar
@cabus26: A trailer szerint azért elég változatos. 😀 A végén az egyik feltehetően skandináv helyszínen játszódó jelenet nagyon nagyon hangulatos. Éjszaka, skandináv falu/kisvárós, havas táj, telihold, villámok, sarkifény így együtt... nekem adja.
0
0
0
0
Belchior10 avatar
Az előzetes nagyon jó, de azért várjuk meg, mit hoz maga a játék. Lehet, hogy a 2. és a 3. részre fog hasonlítani. A kívánságlistán ott a helye, az biztos.
0
0
0
0
Yezi_ avatar
Trailer láttán kicsit elkapott a DiRT 2 feeling. Nem igazán érdekelnek az újabb játékok, de ezt kíváncsian várom. 😃
0
0
0
0
no avatar
Na ez váratlanul ért, elő is rendelem, eddigi részekkel is jól elvoltunk haverokkal 😃
0
0
0
0
💬 7
RaggaBone avatar
@LordSzalko: Hát én a helyedben az előrendeléssel óvatos lennék fényében a legutóbbi GRID-nek. Persze nem lebeszélni akarlak csak amolyan jótanács féle szeretne lenni. 😀
0
0
0
0
no avatar
@RaggaBone: Szerintem túl sok kockázat nincs a dologban, ott a refound ha annyira borzalmas lenne, de köszi azért 😀
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@RaggaBone: Nekem az új GRID is tetszik
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@YoRHa 2B: Nyilván lesz akinek tetszik , nem azt mondtam hogy szar csak szerintem nagyon kevés...de nagyon. Főleg az előző két részhez képest. Nekem csalódás volt. De ezek szerint te jártál jobban 😀
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@RaggaBone: Sztem emg pont az előző kettő után végre egy értelmes GRID, az első volt ami még nagyon tetszett 😃
0
0
0
0
RaggaBone avatar
@YoRHa 2B: Wut?! én az első kettőre gondoltam 😃 jjaaaa volt egy motorsport is vagymi autosport 😃 na kb ennyire érdekelt az a rész....jogos!!!
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@RaggaBone: Vettem észre 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció