Bejelentették a Crysis 4-et

Szerző: xoki | 2022. January 26. | hír | 23 hozzászólás

A Crysis újrakiadásaival a Crytek újból felhívta a rajongók figyelmét a szériára, akik már régóta a folytatás bejelentésében reménykednek. Most pedig végre eljött az a nap, amikor a Crytek hivatalosan is bejelentette a Crysis 4-et.

A játék először a kínai közösségi médián szivárgott ki, de az ezt követő egy órán belül a Crytek hivatalosan is leleplezte a játékot egy tweetben, melyhez egy rövid kis teasert is csatoltak. Sajnos egyelőre csak annyi derült ki, hogy egy nano-csatatérre látogathatunk majd el, ebből kiindulva pedig valószínűleg új szereplőgárdára és helyszínekre is számíthatunk.

Mivel hivatalosan is megerősítették az új rész érkezését, remélhetőleg már nem kell sokat várnunk az újabb részletekre. Korábbi pletykák szerint a Crysis 4 egy battle royale cím lesz, de ezt sohasem erősítették meg. Elképzelhető, hogy valamilyen módon becsempészik azt a többjátékos módok közé, hiszen előreláthatóan a multiplayer egy komolyabb ráncfelvarráson esik majd át.

no cover
no cover
Crysis 4
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Crytek
Hozzászólások: 22
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
ElMariachi avatar
Kíváncsi vagyok én is, hogy mit fognak össze hozni🙄
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
Nálam ez a széria a Warhead-el ért véget. A 2-vel szerintem földbe tiporták az egészet. A 3-mal próbáltak szépíteni, de a kettőben elkezdett történetet nem lehetett kijavítani. A játékmenet az elsőben volt a legjobb, Warhead is jó volt, főleg a szinkron. A 2 játékmenete nagyon bugyuta volt.
Nem értem miért kellett egy egyszerű, de érdekes inváziós történetbe ennyi ostobaságot beleerőltetni.
Ha meg multi orientált lesz, akkor meg egyáltalán nem érdekel.
4
0
0
0
💬 3
Arthur Morgan avatar
@Tuhajohn: Crysis 1 és a Warhead számomra a mai napig az etalon ebbe a "frencsájzba" Warheadbe nagyon eltalálták a magyar szinkront. 😎
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@Arthur Morgan: Nálam az fps játékok között is a Crysis 1 a csúcs, azóta se találtam ettől jobbat. Tökéletesen használták benne a világot, szabad volt, nem volt túlnyújtva vagy felvizezve. Persze nem tökéletes, MI szinte nincs is a játékban, de így is elég kihívást nyújt.
A Warhead kicsit más, kicsit rövidebb, kicsit egyszerűbb, de bőven jó játék. De itt véget is ér nálam a Crysis.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@Tuhajohn: Őszintén szólva azért milliószor jobb fps játékok is léteztek.
Nem hiába emlegették csak tech demonak az első részt.
Rövid volt, a story éppen csak elmegy mert mire alakul valahova véget is ér.Inkább a kirívó gepigennyel szerzett hírnevet magának.
Ettől függetlenül elhiszem neked ez volt a csúcs, nekem is tetszett már olyan játék amit lepontoztak mint állat.
És örülnék is neki ha manapság csak megközelítőleg lenne ilyen FPS játék. Szóval azért remélem jól fog elsülni a dolog (de kétlem)
0
0
0
0
DMSASD avatar
Remélem nem csak multi orientált lesz... campaignt a népnek!!!
0
0
0
0
DDarkness avatar
Remélem ebben meglesz a 30 fps mindig :D A 3-ban nem volt meg.
0
0
0
0
xCube avatar
Én nem nagyon számítok egyjátékos kampányra az előzetes alapján. Ha lesz is, az egy minimális bevezető és hangulatkeltő lesz. Mondjuk azt is el tudom képzelni, hogy amolyan Destiny / Titanfall jellegű multi cím lesz sztoriorientált küldetésekkel.
0
0
0
0
no avatar
gondolom ez is epicszaron lesz elérhető csak az elején
0
1
0
0
downuser avatar
Mégis hogy? Miért? A 3. résszel lezáródott a történet. Prophet elsétál a naplementében azon a szigeten, ahol az 1. rész játszódott. Aztán láthatatlanná válik, mert kumulálódott a bőre a szuperruhával. Végül elindul a nagyon menő Krájziszos zene, és boldogság vala mindenfelé.

Nem értem. Hogyan akarnak ebből a pátoszból újra eposzt csinálni, nihiles háttérrel?
0
0
0
0
💬 7
BLACKPINK avatar
@downuser: Úgy ahogy minden más franchise nál.
Kitalálnak vmi absurd story-t aminek semmi köze az alap játékhoz csak hogy mégegy bőrt lehúzzanak róla mert mindenki előrendeli észnélkül és dől a lé a semmiért.
1
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
@BLACKPINK: Nomadból ki lehetne hozni még valamit elvileg. Ha jól tudom a 3. részben van valami feljegyzés vagy valami róla, hogy életben van. Szóval lehetne más szálat bemutatni.
0
0
0
0
Tuhajohn avatar
@yugiohyugiohzebuyug: Talán a 3-mas végén volt egy videó, hogy Pszichó keresi őt, nem?
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
@Tuhajohn: Én már nem emlékszem, csak olvastam a remasterek környékén valahol. :)
0
0
0
0
no avatar
@Tuhajohn: Az eredeti Crysis 3 végén, a szereplő gárda után, miután Pszicho előtűnik, feljön egy e-mail amiben azt írják az e-mail végén, hogy "Megtaláltam, itt van! Nomád!"(Vagy valahogy így.) Azt hiszem, hogy a remastered-ben ez nincs benne.
0
0
0
0
mortou4 avatar
@downuser:
Sajnos egyelőre csak annyi derült ki, hogy egy nano-csatatérre látogathatunk majd el, ebből kiindulva pedig valószínűleg új szereplőgárdára és helyszínekre is számíthatunk.
0
0
0
0
no avatar
@downuser: Pont, azért, mert annyi irányba húzták a történetet, szerintem még nagyon sok a potenciál van benne!
0
0
0
0
yugiohyugiohzebuyug avatar
A blogban azt írják egyébként, hogy tisztában vannak vele, hogy sokan szeretik az első részt (bár főleg a fejlesztők kapcsán említik ezt, amit nem értek, mert a játékosoknál is ez a nyerő szerintem) és "mindenkinek" megszeretnének felelni. Én azért remélem, hogy inkább az első rész felé fognak hajlani.
Meg azt, hogy keményen dolgoznak azon, hogy egy valóban újgenerációs lövöldözős játékot alkossanak. : )

Én várom, de az első rész hangulatának, fizikájának, grafikai nagy durranásának, helyszínének stb. örülnék a legjobban.
0
0
0
0
David134 avatar
Unpopular opinion: De ha már új Crysis jön, jobban örülnék ha nem corridor shooter lenne mint ahogy a 2 vagy a 3 volt. Bár igaz, hogy a harmadik rész adott valami kis szabadságot, de számomra az első rész mai napig a definitív Crysis élmény, ahol szó szerint az egész pálya és a tereptárgyak voltak a játékszereid.
1
0
0
0
💬 1
Tuhajohn avatar
@David134: Számomra ez a szabad FPS játékok csúcsa. Több négyzet kilométeres tér nélkül, ezer gyűjtögetni való és mellékes hülyeség nélkül is szabad tudott lenni. Valódi szabadságot adott.
1
0
0
0
Aredarn avatar
Remélhetőleg lesz rendes Story mode is benne, legalább annyira jó, mint az előző 3-ban.
Valamint talán lesz egy új "can it run..." cím :)
0
3
0
0
💬 1
cabus26 avatar
@Aredarn: Nem örülnék neki ilyen hardver árak mellett,ha nem futna a másfél milliós kártyán se normálisan...
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció