Befutott az Assassin's Creed Mirage első előzetese

Szerző: xoki | 2022. September 11. | hír | 9 hozzászólás

A Ubisoft végre hivatalosan is bejelentette az Assassin's Creed Mirage-t, ezzel egy közelebbi betekintést adva a rendkívül népszerű franchise következő darabjába.

A legújabb Ubisoft Forward rengeteg érdekességet tartogatott a rajongók számára, amelyek között ott lapult az Assassin's Creed Mirage első kedvcsinálója is. A játék helyszíne Bagdad lesz, amely a 9. század aranykorában, 300 évvel az eredeti Assassin's Creed előtt, és mindössze 20 évvel az AC Valhalla előtt játszódik. A fejlesztők ígérete szerint az új rész visszahozza a klasszikus részek játékmenetét, vagyis ismételten nagy szerepe lesz majd a lopakodásnak.

Az Assassin's Creed Mirage-ban Basim Ibn Ishaq bőrébe bújhatunk majd, akit Loki néven ismerhettetek meg a Valhallában. A trailerben láthatjátok Basim életét a rendhez való csatlakozás előtt és után.

A játék valamikor 2023-ban válik majd elérhetővé.

Assassin's Creed Mirage
Assassin's Creed Mirage
Assassin's Creed Mirage
Megjelenés: 2023. October 05. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Payphoner avatar
Én is nagyon kíváncsi vagyok, sajnos bitang jó lett a trailer és az eredeti AC-k főleg a 2. rész trailer-ére hajaz. És biztos vagyok benne hogy szándékosan lett ilyen hogy az AC fanok a nyálukat csorgassák. Meg nekem hiányzik már egy jó történet. Egyébként nekem a Desomond szál is nagyon tetszett régen sajnálom hogy már a való életben játszódó kornak nincs semmi jelentősége. Én már az új koncepciós AC-közül egyel sem játszottam még egyáltalán létezik még ez a valóélet szál? Mert ami a Black Flag óta ment az nagyon gagyi volt és szerintem simán el lehetne engedni teljesen. És lehetne olyan mint egy antológia egyszerűen különösebb magyarázat nélkül minden szál más időszakban játszódik.
0
0
1
0
DrunkenMonkey avatar
Kifejezetten tetszik a trailer alapján, az első rész hangulatát adta át nekem.
0
0
0
0
💬 3
Man 30 avatar
@DrunkenMonkey: Attól hogy jó a trailere attól még nem biztos, hogy jó!
0
0
2
0
kismadar avatar
@Man 30: Ott a pont, a Ubisoft Cinametic trailerei mindig csalókák, ezt azért az évek alatt megtanulhatták volna már az emberek... 😅 Szerintem a marketingre egyébként is többet fordítanak, mint a játékaik kreatív megvalósításaira! 😛
1
0
0
0
DrunkenMonkey avatar
@Man 30: Én csak a trailer-ről beszéltem és a hangulatról amit átadott nekem.
Nem mondtam, hogy jó a játék, hisz azt még tudni sem lehet egy cinematic alapján.
0
0
0
0
redbull6969 avatar
Nekem Bejön várom a gameplay-t is coming 23
0
0
0
0
no avatar
Ezaz! Na ez lesz az igazi AC, főleg a helyszín miatt.
3
0
0
0
Fishman avatar
Nem voltak itt annyira rossz bejelentések, erre a Basim-osra meg kifejezetten kíváncsi leszek személy szerint :)
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció