Befutott a Genshin Impact 1.2-es frissítése

Szerző: xoki | 2020. December 24. | hír | 1 hozzászólás

A miHoYo bejelentette, hogy elérhetővé vált új játékuk, a Genshin Impact 1.2-es frissítése, amellyel egy új terület is érkezett.

Az új pályarész a Dragonspine nevet viseli, és Mondstadt déli részén helyezkedik el. Rengeteg egyedi lénynek ad otthont, de sok hasznos hozzávalót, egyedi tárgyakat és különböző fegyvereket is találhatunk, miközben felfedezzük a fagyos területet. Egy új mechanikának köszönhetően a játékosok új kihívás elé néznek. Ez lesz a Sheer Cold, amelynek jelzőcsíkja folyamatosan töltődik, és csak egy hőforrás mellett lehet majd visszacsökkenteni. Ha nem így tesztek, akkor a karakteretek élete is csökkenésnek fog indulni.

Az új területtel egy új esemény, a The Chalk Prince and the Dragon is elrajtolt, amelyben egy alkimista, Albedo segítségére sietünk majd egy titokzatos erőt rejtő kard felfedezésében. Mindezeken felül pedig két új ötcsillagos karakter, Albedo és Ganyu is megszerezhetővé válik a gacha rendszeren keresztül.

A patch teljes tartalmát elolvashatjátok a hivatalos oldalon.

Genshin Impact
Genshin Impact
Genshin Impact
Megjelenés: 2020. September 28. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: COGNOSPHERE
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Mystream_HBL avatar
Hát a Hir kissé elkéset már dec 23-án reggel 6-kor már lehetet kezdeni. Én már a hely 60%-át már fel is fedeztem (DragonSpine).
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció