Menu
Battle royale módot hoz az Age of Empires 2 Anniversary Update
Szerző: xoki, 2020. október 30., hír

Az Age of Empires 2: Definitive Edition lassan egyéves lesz, ennek örömére egy új frissítést kap a népszerű stratégiai játék remastere.

A novemberi terjedelmes frissítéssel apróbb változtatások, új funkciók és egy battle royale mód is érkezik. Nyolc civilizáció egy szigeten fog versengeni egymással, és értelemszerűen az utolsó fennálló civilizáció lesz a nyertes. A legfeljebb nyolc játékost magába foglaló játékmódban kezdetben mindenki számára csak néhány katona áll majd rendelkezésre, de a pályán szétszórt katonai létesítményeket elfoglalva lassan kibővíthető lesz a hadsereg. A módra jellemző folyamatosan csökkenő pályaméret, az AI-irányította védelmezők és persze a többi játékos is jelen lesz a pályán.

Amikor már lassan feledésbe merül ez a játékmód, egy olyan műfajú játékban tér vissza, amire nem igazán számított senki. Annyi biztos, hogy egy próbát mindenkinek megér majd, illetve előreláthatóan a közvetítéseket is élvezetes lesz majd nézni. Az új mód demonstrálása céljából tizenhat streamer veszi majd fel a versenyt egymással a 10 000 dollár nyereményalapú Age Royale Tournament keretein belül, amelyre most szombaton fog sor kerülni.

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 1
odinx avatar
26 napja | 2020. 11. 02. 11:10:41
#
Azért jó lenne, ha már a IV. részről is lenne valami hír.:(


Lite versions: