Az Xbox egyik igazgatója új Fallout-játékról és egy új IP-ről is szót ejtett

Szerző: Pafry | 2021. May 21. | hír | 0 hozzászólás

Ben Decker, az Xbox gaming szolgáltatásainak vezető igazgatója adott interjút a GamesRadar számára, amelyben ugyan elsősorban a Game Pass előfizetésről volt szó, a szakembernek voltak érdekes kijelentései a rengeteg, Microsoft égisze alatt dolgozó fejlesztőcsapat munkáival kapcsolatban is.

Decker szerint a megkérdezett játékosok 55%-a azért csatlakozott a Game Pass szolgáltatásához, mivel szeretnének már a megjelenés napján játszani a lehető legminőségibb játékokkal, 60% pedig a változatosságot preferálja, amelyet kínálnak. Ezért vásárolták fel többek között a Bethesdát is a közelmúltban, és abszolváltak további kisebb-nagyobb befektetéseket ebben az irányban.

„Huszonhárom fejlesztőstúdióval rendelkezünk az Xbox és a Bethesda berkein belül, ezek jelenleg dolgoznak többek között Halo, Forza és Fallout játékokon, valamint egy eddig be nem jelentett IP-n is, amelytől majd mindenki eldobja az agyát. Ezek természetesen mind a Game Pass részét képezik majd, már rögtön az első napon.” - nyilatkozta az igazgató.

A Fallout franchise említése mindenképp figyelemre méltó, ugyanis a készülő Halo és a Forza játékok eddig is ismeretesek voltak a nagyközönség előtt, ám a poszt-apokaliptikus RPG fejlesztéséről eddig hallgattak. Bármilyen fejlesztések is zajlanak a háttérben, talán a június 12-15. között megrendezésre kerülő E3 után már kicsit tisztábban látjuk a képet, és a Microsoft egy igazán ütős prezentációval örvendezteti meg a játékosokat.

Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció