Kicsivel korábban tartják meg az E3-at

Szerző: Pafry | 2021. April 18. | hír | 0 hozzászólás

Az E3 hagyományos szervezője, az Entertainment Software Association újabb részleteket közölt az idén először online formában megrendezésre kerülő eseményükről. Pontosítottak a rendezvény időpontján, ugyanis a korábbi hírekkel ellentétben nem június 15-17. között, hanem kicsit korábban, június 12-15. között rendezik meg, ami azt is jelenti, hogy egy nappal hosszabb stream-sorozatra számíthatunk.

Közzétették továbbá több nagyobb résztvevő stúdió nevét is, már biztosan ott lesz például a Microsoft, a Nintendo, a Ubisoft, a Capcom, a Konami, a Take-Two Interactive, a Warner Bros. Games, valamint a Koch Media is. Nagy hiányzónak számít azonban a Sony, az Activision-Blizzard, az Electronic Arts, valamint a Square Enix is, ám nekik minden bizonnyal az E3-tól teljesen független prezentációik lesznek, ahogyan már a vírus megjelenése előtt is külön rendezték meg ezeket.

Korábban felmerültek olyan pletykák, mely szerint majd fizetnünk kell az online közvetítésért cserébe. Ám a szervező ESA elnöke, Stanley Pierre-Louis ezt megcáfolta, és hangsúlyozta, a közvetítés mindenki számára ingyenes lesz, jövőre pedig már újfent vissza szeretnének térni a hagyományos, élő formátumhoz.

Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció