Az Uncharted 4 és a The Lost Legacy is jön PC-re 2022 elején

Szerző: Viki | 2021. September 10. | hír | 7 hozzászólás

A Sony PlayStation Showcase eseményén leleplezték az Uncharted: Legacy of Thieves Collectiont, amely a jövő év elején érkezik PC-re és PS5-re egyaránt.

A kollekció a 2016-ban megjelent Uncharted 4: A Thief's Endet és a 2017-es spin-offot, a The Lost Legacyt tartalmazza, ráadásul a remastered változatait, amit már traileren is láthatunk:

A PlayStation Blog szerint a Pc-s verziót az Iron Galaxy Studios fejleszti, és röviddel a PS5-ös verzió kiadása után fog megjelenni. Az Iron Galaxy egyébként már több porton is dolgozott az elmúlt évek alatt, mint például a Diablo 3 Nintendo Switch portján, vagy a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy és a Spyro Reignited PC-s portjain.

Néhány hónapja egy, a Sonytól kiszivárgó prezentáción tűnt fel az Uncharted 4: A Thief's End PC-s debütálása, de most már azt is tudjuk, hogy a The Lost Legacyval együtt 2022 elején érkeznek.

UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection
UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection
UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection
Megjelenés: 2022. October 19. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Iron Galaxy, Naughty Dog
Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
griff55 avatar
PS5-ön most vittem végig az uncharted 4-et, valóban nagyon szép is jó, de a 60 fps nagyon jót fog tenni a gameplaynek.
A lost legacy-val várok, hogy ki legyen adva az új verzió
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
Igazából nem tudom hogy miért nem kapjuk meg a Nathan Drake Collection't PCre e mellé mert így max csak a The Lost Legacy-t fogom tudni élvezni mert az Uncharted 4-hez gondolom szükség van az előzményekre hamár az Nathan Drake utolsó kalandja :D nem értem a logikát, de ok.
0
0
0
0
💬 1
gigazte avatar
@Szabcsiadi: Hát hogy őszinte legyek veled a Lost Legacyhoz is hozzáad, ha játszottál az első 3 résszel ugyanis ott ismered meg Chloet jobban. A 2. részben több órán keresztül is szerepel! A Lost Legacyban több utalás is lesz a sztoriban Nate, és Chloe múltjáról. A másik főszereplőt Nadine-t meg a 4. részben utálja meg az ember! 😅

Ami a sorozatot illeti nekem a 2. rész tetszett a legjobban. Az első 3 ismerete nélkül játszottam én is vele anno, de sokat hozzá tett, hogy utána végigjátszottam az első 3 részt, szóval anélkül kicsit tényleg ***ás kiadni...
0
0
0
0
Rocky12 avatar
Ezek szerint az Uncharted 1-2-3 mégsem fog megjelenni PC-re? Kár.
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
Eddig nekem ez az utóbbi idő egyik legjobb híre, nagyon várom a jövő év elejét. 😃
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Akkor a Nixxes-t minek vették meg?
0
0
0
0
💬 1
gigazte avatar
@TRACERHD: Nehogy más megtegye. 😀
1
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció