Az Nvidia Redfall Bite Back Editiont csomagol RTX 40 szériás kártyák mellé

Szerző: xoki | 2023. March 17. | hír | 1 hozzászólás

Az AMD legfrissebb GPU-csomagjának köszönhetően mindenki, aki Radeon RX 7900 vagy RX 6000 szériás kártya vásárlása mellett dönt, ingyen megkaphatja a The Last of Us Part 1-et. Az Nvidia most szintén előállt egy hasonló ajánlattal: a cég a Redfall Bite Back Editionnel próbálja még csábítóbbá tenni a high-end kártyáit.

A Redfall című játékon az Arkane Studios dolgozik, miközben a kiadó szerepét a Bethesda fogja betölteni. Egy nyílt világú FPS-ről van szó, amelyben egyjátékos és többjátékos módok is helyet kapnak. A játékosok csapatban harcolhatnak benne vámpírok ellen a Redfall nevezetű szigeten. Az Nvidia játékcsomagja a Redfall speciális kiadását tartalmazza majd, amely a Bite Back Edition nevet kapta. Ebben az alapjátékon kívül további extrák is helyet kaptak.

Asztali RTX 40 GPU-k, illetve mobil RTX 4090/4080 modellek mellé jár az ingyenes játékkód. Az RTX 4070/4060/4050 laptop GPU-k sajnos nem kerültek említésre. Az ajánlat a mai naptól egészen április 11-éig tart, a játékkuponokat pedig május 11-éig lehet beváltani, miközben a játék május 2-án válik majd elérhetővé, és támogatni fogja az NVIDIA DLSS 3 és Reflex technológiákat.

A kampányban részt vevő kereskedéseket megtaláljátok az Nvidia hivatalos oldalán.

Redfall
Redfall
Redfall
Megjelenés: 2023. May 02. (PC)
Műfaj: Akció, FPS
Fejlesztő: Arkane Austin
Hozzászólások: 1
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
KENI07 avatar
Bezzeg amikor én vettem nem adtak 😕kapják beeeeeeee😜
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció