Az iPhone 14 Pro-ba már 8 GB RAM kerülhet

Szerző: xoki | 2022. February 19. | hír | 11 hozzászólás

Nagyjából fél év választ el bennünket az Apple következő generációs iPhone-jainak megjelenésétől. Az iPhone 14 előreláthatóan több kulcsfontosságú fejlesztéssel érkezik majd, köztük a memória megnövelésével.

Rengeteg 8 GB-os, 12 GB-os és 16 GB-os Android okostelefon van a piacon, de az Apple évek óta leragadt a 6 GB-nál. Az iOS remek optimalizációjának köszönhetően pedig egyáltalán nem is volt szükség ennél többre, hiszen az Apple képes volt minimálisra csökkenteni a memóriahasználatot, ellenben az iPhone 14-gyel végre ilyen téren is fejlődni fognak az okostelefonjaik.

A Naver értesülése szerint az iPhone 14 Pro 6 GB-ról 8 GB RAM-ra ugrik, de azt egyelőre még nem tudjuk, hogy a sima iPhone 14 esetében is sor kerül-e erre. A memória megnövelésén felül az új széria a kijelző mögé rejti majd az arcfelismerő és ujjlenyomat-érzékelő szenzorokat.

Hozzászólások: 11
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
DomonkosBlyat avatar
végre elkezdett fejlődni az apple :D
0
0
0
0
MeSzeSHungary avatar
Mióta van újlenyomat szenzor az iphone-ba ?
0
0
0
0
💬 1
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Ideje, a vasamban 32GB, aztan lehet azt is inkabb feltornazom majd mar 64-re...
0
1
0
0
Edven avatar
Annyi van a gépemben is 💩
0
0
0
0
💬 4
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@Edven: En ha letoltok vmi appot telora, az altalaban azert van mert kell. Melohoz, utazashoz, stb. VAGY pedig egyeb kedvenc hobbikhoz, mint pl. kep + video szerkesztes... 6GB RAM a telomban bizony sokszor keves hozza, igy otthon kell lennem a legtobb esetben a nagyobb vasamnal... Amilyen faxantos appok jonnek ki manapsag mar telora is, szerintem mar a 8GB RAM sem fog annyira soknak szamitani.

De akinek csak telozasra, meg alap appokra kell 1 telo, annak biztosan persze ez 1 huha-erzes, nem vitas persze.
0
0
0
0
Edven avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Ja én inkább arra akartam kilyukadni hogy egy telefonban már annyi ram van mint a gépemben, szóval nem lenne már rossz bővítenem.😂
1
0
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@Edven: Jah, hat az lehet! :D Mondjuk neked kell tudnod, jaja. De mivel uj op. rendszer mar csak 64-bites, + pl. mar a bongkeszokbe, + a weblapokba egyre tobb beepulo modul kerulhet, meg 1 mezei irodai gepben sem art lassan 16 GB RAM minimumkent.
0
0
0
0
Edven avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Alapvetően nincs sok peoblémám a 8-cal sem, photoshopban és premiere proban veszem észre leginkább hogy jó volna több meg 1-2 játékban, szóval amíg nem muszáj addig inkább gpukat nézegetek.
1
0
0
0
Legendrush27 avatar
Na ilyen mobilom soha sem lesz. Egy kamera az előlap mögé rejtve ? Köszönöm nem.
0
1
0
0
💬 1
Yezi_ avatar
@Legendrush27: Nem kamera, csak az arcfelismerő és egyéb szenzorok. Kijelző mögé rejtett kamerás megoldások még nagyon gyerekcipőben járnak, az Apple egy jó ideig még biztosan nem fog ezzel foglalkozni. Bár engem speciel a notch sem zavart sohasem.
4
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció