Az idei PAX Easten lepleződhet le a Borderlands 3

Szerző: xoki | 2019. March 01. | hír | 7 hozzászólás

A PAX East hivatalos oldalán felfedték az idei rendezvény pontos menetrendjét, és kiderült, hogy a Gearbox is ott lesz a rendezvényen, ahol a cégnek saját panelje is lesz. Az oldalon található információk alapján a Gearbox eddig még nem látott bejelentésekkel, exkluzívokkal és meglepetésekkel készül az eseményre, ezért nem meglepő, hogy sokak számára a Borderlands 3 ugrott be először.

A Borderlands 3 létezése eddig sem volt titok, ugyanis a Gearbox már megerősítette a játék létezését, viszont sajnos már régóta nem hallottunk róla semmit. Állítólag a csapat 90%-a a Borderlands 3-on dolgozik, ezért – hacsak nem ütköztek valami komoly problémába a fejlesztés alatt – elég nagy esély van a játék leleplezésére. 2011-ben például a Duke Nukem Forever is itt mutatta meg magát, de sajnos egy folytatásra elég kevés esély van, de természetesen bármi megtörténhet. A PAX East 2019. március 28-ától március 31-éig tart majd, a Gearbox pedig március 28-án fog színpadra lépni.

Borderlands 3
Borderlands 3
Borderlands 3
Megjelenés: 2019. September 13. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, FPS
Fejlesztő: Gearbox Software
Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
csibeszke37 avatar
Ha a második rész tartalmát eléri, akkor vevő leszek rá. A PS rettentő unalmas volt.
0
0
0
0
sunny474 avatar
Hmm csak jönne már. A Pre-Sequel se volt rossz szerintem, ha ennek meg majd sikerül hozni a 2. színvonalát akkor biztos megadok annyi tiszteletet a Gearbox-nak, hogy nem a "virágboltba" megyek a játékért.
0
0
0
0
wiza avatar
+1 Ez egy nagyon jó hír szeretjük mind meg van....
0
0
0
0
tamas98765 avatar
Hajrá-hajrá jöhet az újabb border a presequel-t kivéve mind kedvenc 😃
Border forever
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció