Az idei E3-on mutatja be az AMD a következő generációs termékeit

Szerző: xoki | 2019. May 15. | hír | 13 hozzászólás

Az AMD eddig mindig valami nagyobb bejelentéssel készült az E3-as előadásokra, viszont az utóbbi időben nem igazán kerültek reflektorfénybe.

2015-ben a Radeon R9 Fury mutatkozott be, egy évvel később pedig a Ryzen és az azon futó DOOM volt látható, ráadásul Lisa Su az RX 470 és RX 460 grafikus kártyákról is ekkor rántotta le a leplet. Úgy tűnik, a cég ismét a középpontba szeretne kerülni, így a 2019-es E3-on rengeteg bejelentésre számíthatunk majd tőlük a június 10-én esedékes show alatt.

A Computex május 27-én esedékes, ahol az AMD szintén részt vesz, de mint kiderült, a fogyasztók számára szánt termékek az E3-on mutatkoznak majd be teljes pompájukban. Az AMD gamereknek szánt következő generációs termékei tehát itt lesznek először láthatók, bár ettől függetlenül nincs kizárva, hogy a Computex alatt is bejelentenek majd ezt-azt. Ezek a termékek magukba foglalják a következő generációs PC-ket, konzolokat és a felhőalapú szolgáltatásokat is, amelyek előreláthatóan több évig megállják majd a helyüket.

Az AMD Los Angeles-i előadása a „Next Horizon Gaming” nevet kapta, amely élőben lesz követhető a Facebookon, illetve YouTube-on. A Computex pedig szintén követhető lesz majd az AMD YouTube csatornáján.

Hozzászólások: 13
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
odinx avatar
Már alig várom, remélem jól sikerül nekik minden.😀
0
0
0
0
no avatar
Junkyard?? You mean, amd products? 😀
0
0
0
0
💬 1
odinx avatar
@tibi222: No, i mean, intel products.
0
0
0
0
Metalcsuby avatar
Kíváncsi leszek a navi kártyákra. Remélem jók lesznek.
0
0
0
0
carl18x avatar
16 magot a népnek, a kérdés milyen órajelen fog piacra kerülni 😃 Ettől függően munkára, renderelni az is tökéletes lesz. Kíváncsi leszek az első tesztekre, egy Vulcan Api alatt biztos hogy minden CPU limites helyzetbe verni fogja az intel.
0
0
0
0
Apor avatar
12 mag 24 szálat mindenkinek !

Hajrá piros! 😀

Csak a rohadt 27%-os áfa ne lenne 😆
0
0
0
0
💬 5
enslaved avatar
@Apor: Játékra? Még egy 9900k - ra se szántam rá magam ami neked van, szerintem szükségtelen teljesen. Munka esetén persze már más a helyzet. Egyedül a 4K - t akartam megvalósítani, de miután két 2080 Ti - t is vissza kellett küldenem memória gondok miatt egyelőre marad az 1440p meg az 1080 Ti. Egy haverom ugyanígy járt a 2070 - el, neked minden oké vele?
0
0
0
0
Apor avatar
@enslaved: Samsung chipes a 2070, lassan 3.5 hete bosszantom, eddig semmi gondom nem volt vele. 1080p-ben meg sem érzi mondjuk, viszont ha gond lett volna vele, az kiütközött volna, mivel kértem rá tesztelést a bolttól, ahol vásároltam.
Kicsit ettem a kefét hogy lekummantják a tesztet, de tényleg letesztelték, és próbáltam megűzni sok oldalról, eddig minden rendben van vele *lekopogom*.
A Micron chipesek voltak nagyon betegek, abból 10/7 problémás volt, az egész RTX szériában.
Samsung chip-ekkel árulják az RTX-ket olyan 3 hónapja.
Ha nagyon techbarbár vagy 😃 akkor érdemes rámenni az RTX 2080Ti-ra, én ajánlom bátran, csak kérjél rá tesztet és Samsung-os legyen. 😀
0
0
0
0
enslaved avatar
@Apor: Igen, tudom hogy micron ramosak voltak, mint kiderült pont ez volt a probléma. Az a baj hogy csak úgy üzletben nem igazán találni polcon 2080 Ti - t, ha lehozatok megint egyet újból csak nálam fog kiderülni. Arról már olvastam valahol hogy az MSI már csak samsung ramosakat gyárt, lehet megint bevállalok egyet, a 14 napos elállás úgyis működik.
0
0
0
0
Apor avatar
@enslaved: Csak biztatni tudlak rá, nem fogsz micronost kapni, kikoptak.

De...nem árt ránézetni, ajánlom mondjuk a ....Compker boltot, mert náluk van tesztelés kérés.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Apor: Egy itteni számtech boltban szoktam vásárolni, nem vagyok a webshopok híve, de azért köszi, majd meglátom.
0
0
0
0
Wihay avatar
Erről van szó, csak előre
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció