Az EVGA kicseréli a New World miatt meghibásodott RTX 3090-es kártyákat

Szerző: xoki | 2021. July 24. | hír | 6 hozzászólás

Az elmúlt napokban az EVGA RTX 3090 tulajdonosok elég nagy problémával szembesültek a New World, azaz az Amazon MMO-jának zárt bétája során. Néhány játékos kártyája teljesen megadta magát, miután játszottak vele, de szerencsére a gyártó már lépett is ez ügyben.

Az EVGA megerősítette a PC Gamernek, hogy az összes meghibásodott RTX 3090 grafikus kártyát kicserélik. Egy YouTuber, JayzTwoCents szerint az EVGA ráadásul azonnal elküldi - legalábbis az Egyesült Államok területén - az új kártyákat, amint valaki átnyújtja az RMA-t a New World incidenssel kapcsolatban. Tehát a vásárlóknak nem kell megvárniuk, hogy a rossz GPU először megérkezzen tesztelésre.

A New World fejlesztői pedig kijelentették, hogy a felbukkant probléma okozója a hardver volt és nem a játék. Ettől függetlenül a játék is kapott egy patchet, hogy lekorlátozzák az fps-t a menüben, így a grafikus kártyák nem fognak teljes bevetéssel pörögni a menü generálása közben.

New World
New World
New World
Megjelenés: 2021. September 28. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték, MMO
Fejlesztő: Amazon Games
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
LightLeach avatar
Volt már a kezem ügyében pár EVGA kártya, nekem eddig is csak a szívás volt velük. De ez csak személyes tapasztalat, senki ne vegye magára.
0
0
0
0
Kimi no Na wa avatar
Nem vagyok oda az MMO-ért, lehet ez mentette meg a kártyámat?! 🤔 Viccet félretéve, ahogy olvastam tényleg "csak" az EVGA kártyáival voltak ilyen gondok.
0
0
0
0
draks avatar
Nálam se volt gond hála istennek ,de mondjuk hozzá kell tenni nincs is 3090es kártyám 😂😂😂😂😂
0
0
0
0
💬 1
bukta2 avatar
@draks: Akkor azért ment minden flottul 😂
0
0
0
0
no avatar
Nálam sem voltak ilyesfajta problémák a játékkal, semmivel sem volt jobban terhelve a kártya mint máskor, procit zabálta csak időnként indokolatlan mértékben. Mondjuk a 90-es modellek esetében is csak az EVGA-nál voltak gondok szóval nagyon félremehetett náluk valami a PCB tervezésekor, meg is értem hogy szó nélkül cserélik, elég kínos ez nekik 😂
https://i.imgur.com/P7wfq7V.jpg
2
1
0
1
bukta2 avatar
Hát, nálam itt sem ment 60 fok fölé a kártya tehát lehet hogy van benne valami :D
Viszont a procit meg a ramot kegyetlenül zabálta a játék... 1440p be maxon a procim volt hogy 80 on pörgött... full hd-t megsem próbáltam... xD
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció