Az Epic Games fogja kiadni a Remedy két új projektjét

Szerző: xoki | 2020. March 28. | hír | 19 hozzászólás

Az Alan Wake és a Control fejlesztőstúdiója, a Remedy Entertainment bejelentette, hogy két új játékon is dolgoznak, és ezeknél a kiadó szerepét az Epic Games tölti majd be.

A stúdió elmondta, hogy a két játék egyike egy AAA cím lesz, míg a másik egy kisebb projekt, amely ugyanabban a világban játszódik. Néhány éven belül mindkettő megjelenik majd következő generációs konzolokra és PC-re is, viszont nem tudni, hogy pontosan milyen játékokról is van szó. Mindenesetre úgy tűnik, a korábban felbukkanó Vanguardhoz vagy a Crossfire X kampányához – amely még az idén megjelenik – nem kapcsolódnak az új projektek.

A két ismeretlen játék teljes egészében kihasználja majd a nemrégiben bejelentett Epic Games Publishing előnyeit, amelynek köszönhetően a kiadó teljes egészében állja a fejlesztés költségeit, miközben a játék joga a fejlesztőstúdiónál marad. Úgy tűnik, ezzel a lépéssel az Epic Games további ideiglenes vagy teljes exkluzívokra is szert tehet a jövőben.

Hozzászólások: 18
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Twist avatar
Sajnos minden fejlesztő/kiadó céget elér egyszer egy ehhez hasonló igénytelen társulás... Blizzard/Activision, EA/Lucas Arts (Disney)... Az ID-t és a Bethesdát azért nem sorolom csak ide, mert szerencsére a Doom színvonalát még a Bethesda sem tudta legyalázni.
0
0
0
0
💬 1
yugiohyugiohzebuyug avatar
@Twist: Az Epic ajánlata rendkívül fejlesztőbarát. Az Activision-ről és EA-ről ez nem hiszem, hogy elmondható.

" Az Epic Games megközelítése alapvetően változtatja meg az eddigi kiadó-fejlesztői modellt, és soha nem látott mértékben fejlesztőbarát lesz, így az alkotók arra tudnak koncentrálni, ami a lényeg: hogy nagyszerű játékokat készítsenek.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a fejlesztők teljes mértékben megtarthatják a játékok szellemi tulajdonjogát. Ez azért nagyon fontos, mert így a stúdiók nem "valaki másnak a termékén" dolgoznak, hanem végső soron saját maguknak termelik ki az új franchise-okat. Így az sem fordulhat elő, mint korábban sokszor, hogy ha egy kiadó megszakítja a kapcsolatot a stúdióval, akkor lőttek az adott címnek, vagy esetleg a kiadó odaadta másnak. A hagyományos modell szerint korábban a szellemi tulajdon szinte mindig a kiadónál maradt, hiszen az ő szempontjukból pedig az a logikus, hogy ha már vállalják a fejlesztés finanszírozásával és a kiadással járó kockázatokat, akkor legalább ne valaki másnak a szellemi termékével tegyék ezt. "
0
0
0
0
xCube avatar
@LordSzalko: Én sem...
0
0
0
0
Thespartan avatar
Jó lenne egy Max Payne 4 ..
0
0
0
0
💬 12
TRACERHD avatar
@Thespartan: Az a Rockstar-é.
0
0
0
0
Thespartan avatar
@TRACERHD: Olvass utána egy kicsit. A 3. rész a R*-é. Attól még ugyanúgy készíthetnek ők is 4. részt vagy egy különállót.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@Thespartan: Akkor ennek a sorozatnak is lőttek ha ez a rákos cég hozzányúl.
0
0
0
0
Thespartan avatar
@TRACERHD: Hát reméljük nem,bár kitudja.. véleményem szerint mostanság,úgy kb. 2017től nem igen jönnek ki olyan játékok,amire azt mondanám "Wáo".
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@Thespartan: Azt jól lebaszol mert lehordom a céget, kellemesen csalódtam.
0
0
0
0
Korryenz avatar
@Thespartan: detto...én mondjuk a Mafia II-megjelenése óta vagyok így...
0
0
0
0
Thespartan avatar
@Korryenz: A mafia 2 állítólag kap egy remastered változatot 😀 kíváncsi vagyok,mert azt a részt nagyon szerettem.
0
0
0
0
Korryenz avatar
@Thespartan: úgy szintén! azóta nem tudott játék lekötni teljesen! 😀
0
0
0
0
Thespartan avatar
@Korryenz: https://gepigeny.hu/hir/mafia-2-es-mafia-3-definitive-edition-keszulhet-3789
ezt mondtam 😃 😃
0
0
0
0
Korryenz avatar
@Thespartan: és tényleg! 😃 na meg is van mit várok 😃
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
@TRACERHD: Az bizony Remedy Entertainment játék
0
0
0
0
bigfooot avatar
@Thespartan: Remedy lezárta a Max Paynet, kihozták belőle ami benne van, szép kerek egész, felesleges lenne folytatni hogy ilyen cod szerű évente megjelenő tucat valami legyen
0
0
0
0
Memento Mori avatar
Mily váratlan fordulat... 😂
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció