Az Epic Games felvásárolta az Easy Anti-Cheat készítőjét

Szerző: xoki | 2018. October 09. | hír | 13 hozzászólás

A népszerű Fortnite készítője, az Epic Games felvásárolta a Kamu nevet viselő céget, akik az Easy Anti-Cheat megalkotói.

A Kamu Easy Anti-Cheat technológiája jelenleg több mint 100 millió PC-n található meg, és körülbelül 80 játék esetében - mint például a Fortnite - próbálja felvenni a harcot a csalókkal szemben. A Kamu és az Epic Games pedig az utóbbi néhány hónap során együtt dolgoztak a Fortnite-on.

A Kamu vezérigazgatója szerint az Epic Gameshez való csatlakozással egy álom vált valóra és egy nagy löketet adott számukra, hogy segítsék a fejlesztőket a lehető legjobb játékélmény létrehozásában. A csalókkal való harc pedig csak az első lépés ennek eléréséhez.

Fortnite
Fortnite
Fortnite
Megjelenés: 2017. July 25. (PC)
Műfaj: Akció, Battle Royale
Fejlesztő: Epic Games
Hozzászólások: 12
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Mesterlovesz avatar
Valaki leírná, hogy mi ez? Mert a cikkből nem igazán derül ki. Nem nagyon értem, hogy hogy tud egy, az én kliensgépemen futó program kiszűrni egy játékszerverről más gépekről csatlakozó csalókat.
0
0
0
0
💬 3
19ati93 avatar
@Mesterlovesz: Mindenki más gépén menne a szofter úgy. Játékot feltelepíted és ez a Anticheat cucc is fent lesz. Mint R6-ba a battleye és a többi.
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@19ati93: Jó, de ha jól látom, ez egy külső alkalmazás, nem kötelező a játék futtatásához. Vagy játékon belül be lehet kapcsolni, hogy csak olyan ellenfeleket keressen, akik futtatják az anticheatet?
0
0
0
0
susguy avatar
@Mesterlovesz: Minden anti cheat kötelező, vagy egy belső szerverről fut, vagy a játékkal együtt indul el kötelezően a te gépeden. Az más kérdés hogy ezek szerint itt meg lehet buherálni a játékot hogy ne indítsa el.
0
0
0
0
ichigo23619 avatar
pedig mennyire easy kikapcsolni is.
pl a dbz fighterz nél elég ennyit beírni a parancsikon indítási céljának a végére.
-eac-nop-loaded
egy milliószor gyorsabban indul a játék ha kivan kapcsolva ez a fos.
0
0
0
0
💬 1
SuperPuma avatar
A cím kicsit érdekes így
0
0
0
0
💬 2
susguy avatar
@SuperPuma: Nem értem mi a gond a rabszolga munkával.
0
0
0
0
Mesterlovesz avatar
@susguy: és tényleg 😃
0
0
0
0
Tyrion Lannister avatar
Az Easy Anti-cheat szerintem pocsék. A Paladins esetén teljesen indokolatlanul nem enged néha belépni, sokszor egy óra eltelik, míg végre meggondolja magát, miközben a játékban hónapokig garázdálkodnak a csalók.
0
0
0
0
gigazte avatar
Ez egy "kamu"! 😆
0
0
0
0
💬 1
WeKing avatar
@gigazte: Áh ugyan ezt akartam én is írni 😂
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció