Az Epic Games felvásárolta a God of War és a Hellblade mögött álló animációs céget

Szerző: xoki | 2020. March 14. | hír | 5 hozzászólás

Az Unreal Engine mögött álló cég, az Epic Games felvásárolta a Cubic Motion nevezetű stúdiót, akiknek többek között a God of War és a Hellblade: Senua's Sacrifice animációs munkáit köszönhetjük.

A Cubic Motion kifejlesztett egy olyan technológiát, amely lehetővé teszi a sokkal élethűbb és természetesebb arcmimikák létrehozását. Az Epic Games alapítója és vezérigazgatója, Tim Sweeney elmondta, hogy milyen összetett munka egy realisztikus, digitális ember létrehozása. A legutóbbi videó, amely megmutatja az Unreal Engine, a 3Lateral és a Cubic Motion technológia együttes erejét, az a 2018-as GDC-n bemutatott Siren Real-Time Performance volt. Az említett játékokban, illetve a lenti videóban is látszik, mire képesek a fejlesztők, akik egyébként már régóta partneri kapcsolatban voltak az Epic Games-szel.

A felvásárlást követően minden eddigi alkalmazott az Epic Games-hez vándorol majd, és a jelenlegi partnereikkel is tovább folytathatják a közös munkát a folyamatban levő projektjeiken. Ez pedig azt jelenti, hogy a technológia egyelőre biztosan nem lesz Unreal Engine-exkluzív sem.

Hellblade: Senua's Sacrifice
Hellblade: Senua's Sacrifice
Hellblade: Senua's Sacrifice
Megjelenés: 2017. August 08. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ninja Theory
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
xCube avatar
Egyetlen egy oka van a dolognak, csomagban akarják árulni.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
Britt akcentus 😃
0
0
0
0
💬 2
Rocky12 avatar
@YoRHa 2B: Igen 😀 A bretess ökkszent nagyon sztróng
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@Rocky12: azaz 😃 a Szögödi angolok 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció