Az Epic Games és a Valve áruházából is előrendelhető a Death Stranding

Szerző: xoki | 2019. November 09. | hír | 14 hozzászólás

Hideo Kojima legújabb játéka már elérhetővé vált PS4-en, de sokak örömére 2020 nyarán PC-re is megjelenik. A játékot már előrendelhetitek a Steamen vagy az Epic Games áruházában, vagyis úgy tűnik, nincs semmilyen exkluzív megállapodás az Epic Games és a Kojima Productions között.

Bárhol is vásároljátok meg a Death Strandinget, azt a szokásos 60 eurós áron tehetitek meg. Szóval akár már most is előrendelhetitek a játékot mindkét plaformon. A játék kiadója az 505 Games. Ők publikálták például a Control című játékot, amelyben Hideo Kojima is felbukkan. A Control ideiglenes Epic Games Store-exkluzív cím, ezért sokan azt gondolták, hogy a Death Stranding is hasonló sorsra jut. Szerencsére nem így történt, szóval ha a Steamet preferáljátok, akkor onnan is előrendelhetitek a játékot. Az oldalra ellátogatva látható, hogy a feltüntetett megjelenési dátum megegyezik a korábban bejelentettel, vagyis tényleg nem lesz ideiglenesen Epic Games Store-exkluzív.

Remélhetőleg később sem gondolják meg magukat, hiszen volt már rá példa, hogy az előrendeléseket követően az utolsó pillanatban távolítottak el egy játékot a Valve platformjáról. Ez pedig sokaknál kiverte a biztosítékot annak ellenére, hogy ezek az előrendelők egy Steames játékot kaptak.

Death Stranding
Death Stranding
Death Stranding
Megjelenés: 2020. July 14. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Kojima Productions
Hozzászólások: 13
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Zaja avatar
Kivancsi vagyok/leszek ha nem Daryl a főszereplő,akkor is ennyien vágynának rá?!
0
0
0
0
💬 2
no avatar
@Zaja: Még semmit nem lehetett tudni csak azt hogy Kojima készít új játékot és már indult is a hype. Ebből kifolyólag a kérdésed szerintem irreleváns.

Micimackó is lehetett volna a főszereplő, akkor is Kojima bemutatja Kojima játékát, Kojima közreműködésével, Kojima ötlete nyomán, Kojima design használatával, Kojima producerkedése mellett, Kojima vezetésével...szal érted.
0
0
0
0
gigazte avatar
Legalább ezért nem adott pénzt az Epic! 😆
0
0
0
0
ors11 avatar
Annak ellenére, hogy megosztó a játék, én lecsapok rá, amint lesz egy leárazás 😃 Bár így pár nappal a megjelenés után igen meredek kijelentés részemről 😀😉
0
0
0
0
DDarkness avatar
Remélem "tokos" kiadásban is lesz, mert szeretem ha fizikailag is van mit megtapogatni 😃
0
0
0
0
💬 7
no avatar
@DDarkness: Vedd meg digitálisan és tapogasd a merevlemezt 😂 amúgy ha jól tudom csak ps-re van/lesz dobozos
0
0
0
0
DDarkness avatar
@Zero Skill: Nyomtatok Cover-t, bele rakom egy tokba és kész a fizikai kiadás 😃 Ha nagyon akarom még rá is írom a játék fájlokat Blu-ray lemezre 😃
0
0
0
0
no avatar
@DDarkness: nem is rossz ötlet 😆
0
0
0
0
Ajax avatar
@DDarkness: Akkor miért reméled, hogy lesz tokos kiadás? 😊
0
0
0
0
no avatar
@Ajax: Valószínűleg azért mert akkor nem kell ezeket a dolgokat magának megcsinálnia 😊
0
0
0
0
enslaved avatar
@DDarkness: Ezzel vagyunk így egy páran férfiak😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció