Az EA Vancouver folytatja a Visceral Games Star Wars-projektjét

Szerző: xoki | 2018. March 27. | hír | 8 hozzászólás

A Visceral Games egy új Star Wars-játék elkészítésébe kezdett bele, de az EA gyorsan leállította a projektet arra hivatkozva, hogy a játék túl lineáris volt.

Az EA most rátalált a stúdióra, ahol új formát ölthet a játék, ez pedig nem más, mint az EA Vancouver. A korábban felbukkanó álláshirdetésben kiderült az említett projekt néhány részlete, amelyet néhány helyen most korrigáltak. Megnyitva az oldalt, az első mondatban a vezető online mérnöki állás szerepelt, valamint egy nyílt világú játékra hivatkoztak. Most mindent, ami erre a nyílt világra utalt, eltávolítottak. Lehetséges, hogy a közelgő bejelentés miatt távolították el, de akár téves információk is lehettek.

Sajnos a hivatalos bejelentésig minden csak találgatás marad. Ti egy nyílt világú vagy esetleg inkább egy lineárisabb játéknak - mint amilyen a Star Wars 1313 lett volna - örülnétek jobban?

Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Uzumakii Naruto avatar
Én örülnék már egy jó nyílt világú SW játéknak hisz a Jedi Academy Otta nem kaptunk jó Star Wars játékot a új battlefront egy fos szóval remélem ezt nem rontják el. 😃
0
0
0
0
💬 1
xXMrSanXx avatar
@Uzumakii Naruto: JKA multija igazán penge volt.
0
0
0
0
Kuci19 avatar
Én magának az 1313 örülnék a leginkább, vagy egy nyílt világú bounty hunter játéknak.
Mennék Boba Fettel a coruscant-i didibárba togruta strippereket felszedni, aztán a félrészegen egy halálpálcával a számban beülnék a Slave1be aztán csak csapatnám, néha azért felvennék 1-1 küldit is, mondjuk birodalmi megbízásból le kéne vadásszak pár a lázadóknak fegyvert gyártó milicistát akik az X-Wingek pilótaülésébe titkon kéktejport csempésznek ki a városból javítva ezzel a lázadok harci morálját.

Na én igazából egy ilyen játékot szeretnék...😜
0
0
0
0
no avatar
És ezért is lesz rossz game. Pedig biztosan jó lett volna.
0
0
0
0
Warlordcommander avatar
SW battle royalt a népnek. Khmm multi, Khmm nyílt világ. >_>
0
0
0
0
Kody avatar
A Visceral-nak kellene folytatnia... nevetséges.
0
0
0
0
💬 1
ichigo23619 avatar
@Kody: az EA majd jól telecsapja nekünk mikrotranzakciókkal meg lootbox okkal.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció