Nyílt világú Star Wars-játékon dolgozik az EA

Szerző: xoki | 2018. March 24. | hír | 11 hozzászólás

Az EA egy nyílt világú Star Wars-játékon dolgozik, amely tartalmazni fog online elemeket is, derült ki a vállalat által közzétett álláshirdetésből.

Az EA a vezető online mérnöki pozícióba keres új munkatársat, aki egy nyitott világú Star Wars projekt csapatát vezeti majd, hogy online funkciókkal bővítsék azt. A hirdetésben mindent részletesen leírnak a projektet illetően, de természetesen azt nem tudni, melyik játékról is van szó.

Annyit tudni, hogy a Visceral játékát elkaszálták, hogy új formában alkossák meg, amelyben már online rész is helyet kap. Valószínűleg erről a projektről van szó, de egyelőre nem tudni, mikor leplezik le.

Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
skater96 avatar
Inkább a Jedi Academy 3-at csinálnák, régi jó sw játékok voltak azok, meg a kotor szerepjáték sorozat. Na a fene megette, úgylátszik erre van inkább igény.😂😂
0
0
0
0
💬 1
F4T4L 3RR0R avatar
@skater96: Good old times... 😂

Nálam örök favorit maradt a Star Wars Jedi Knight II: Jedi Outcast. Az még a legutolsó igazán Star Wars játékok között volt számomra, dobozos verziója még mindig itt figyel a mai napig, csak a lemez van egy kicsit agyon használva.
0
0
0
0
P Mark avatar
E négyzetcentiméter feloldása: 100$

khmmmikrotranzakciókhmm
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Ugyan az lesz a Sorsa... mint SWtornak 😀 ahogy behozták a heti Carteles megvehető ruhákat.. és elkezdtél kézpénzért adni a ritka nehezen szerethető ruhákat 😃 elment a legtöbb ember aki régóta tolta... 5évig játszottam vele és 4évet fizettem elő... és a pénz éhség miatt már nem játszok vele... ***ták !
0
0
0
0
F4T4L 3RR0R avatar
És akkor mikrotranzakciók 3... 2... 1... 😆
0
0
0
0
santakigyo avatar
Nyitott világ....online rész.....megfűszerezve az EA-vel.Minden adott egy tökéletesen elcseszett játékhoz.
0
0
0
0
Frank Castle avatar
Sosem láttam még ennyi fájdalmat egy videóban. 😞
https://www.youtube.com/watch?v=jKJYGNBk7Ec
0
0
0
0
susguy avatar
Darth Vader's Battlegrounds

Nem igazán lehet erre mit reagálni, ez még csak azt sem garantálja, hogy tényleg lesz ebből valami. Még ha lesz is, túl sok változó van, hogy találgatni lehessen bármiről.
Az ilyen szintű információ nagyon gyenge lábakon áll a pletykák és tények közötti határon.
Egyetlen dolog amiben biztosak lehetünk, hogy az EA valahogy biztos elcseszi.
0
0
0
0
ors11 avatar
Azon csodálkoztam volna, hogyha nem akarnának online elemeket. Ameddig az hozza a pénzt, őket meg más azon kívül nem érdekli, így itt se számítsunk csodákra.
Viszont, ha jól sikerül és tényleg egy nagy open world játék lesz akkor annak sokan örülni fognak. Bár a voksomat amellett teszem, hogy itt se fognak a megszokott jedi-klón-droid triónál tovább lépni és sose fogunk egy igenis komplex star wars világot kapni, csak olyant amire ha a témában egy laikusnak számító egyén is ránézésre megmondaná, hogy ez egy star wars játék.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció