Az Activision leszámol a CoD: Warzone csalóival

Szerző: Pafry | 2021. February 05. | hír | 10 hozzászólás

Az Activision szeretné a Warzone játékosainak tudtára adni: már javában dolgoznak a cheaterek okozta problémán. Legalábbis ez az üzenete a legújabb blogbejegyzésnek a kiadótól, miután a játékosok már hetek óta a számos csalóra panaszkodnak. Twitteren tették közzé, hogy az elmúlt napon több mint 60 000 fiókot bannoltak a játékból.

A Warzone egy rengeteg játékost foglalkoztató címmé nőtte ki magát, ám meglepő módon az Activision nem nagyon foglalkozott eddig a csalókkal. Tavaly áprilisban jöttek olyan hírek, hogy a fejlesztőcsapat teljes munkaidőben dolgozik a csalók eltiltásán, azonban úgy tűnt, ezidáig nem nagyon jutottak eredményre. A Warzone nem tartalmaz magában harmadik féltől származó csalásszűrő programot, mint például az Easy Anti-Cheat vagy a BattleEye, ezért sokan szkeptikusak a kiadó csalók elleni ígéreteiben.

Most azonban felfedték, hogy a Warzone használ egy saját, általuk fejlesztett anti-cheat programot, amely ezek szerint még további jelentős fejlesztésekre szorul, ám a programról továbbra sem árultak el semmit.

Call of Duty: Warzone
Call of Duty: Warzone
Call of Duty: Warzone
Megjelenés: 2020. March 10. (PC)
Műfaj: Akció, FPS, Battle Royale
Fejlesztő: Infinity Ward
Hozzászólások: 10
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
DomonkosBlyat avatar
13 gb rohadtul jó tényleg! de legalább kevesebb lesz a csaló, mert minden lobbyba 20 emberből minimum 3 csaló, de ha nem lesz jobb... az activision tényleg csak a bevételre hajt
0
0
0
0
RaggaBone avatar
Esküszöm, nem értem az embereket....Ha nem csinálnak semmit az a baj, ha csinálnak akkor meg az....ha ingyenes az a baj, ha fizetni kell az a baj....
0
0
0
0
💬 2
retek77 avatar
ohh, tehát jön majd hozzá megint egy frissítée ami ismét +150GB lesz................
0
0
0
0
wolf0914 avatar
egy vicc az egész, sok embert köztük engem is kitiltottak codbocw-ből úgy hogy semmit se csináltam, hiába írtam a supportnak válaszra se méltatnak vagy éppen azt írják hogy nem a témával kapcsolatba írok, mert olyan ticketet nem lehet írni nekik ami a csalással/bannolással foglalkozik...
0
0
0
0
no avatar
Igazából ez már a sokadik “dolgozunk rajta” kijelentés. Amíg nem lesz hardveres eltiltás addig csak fogják magukat és jönnek egy másik acc-ról. Egy szimpla ban-nak nincs túl nagy elrettentő ereje, pláne egy ingyenes címnél.
0
0
0
0
no avatar
Jaja, van benne anticheat program, peeeeerszeeeee..... 😃
Gondolom most hogy beütött a baj gyorsan fejlesztenek rá valami "csak hogy legyen benne" dolgot és utána fogják mutogatni hogy "ugye mi megmondtuk hogy van benne!"
0
0
0
0
Twist avatar
Activision... csak akkor mozdulnak meg, ha a bevételük forog kockán.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció