Augusztusban érkezhet az AMD Ryzen Threadripper „Chagall” 5000 széria

Szerző: xoki | 2021. April 19. | hír | 0 hozzászólás

A legfrissebb információk alapján az év harmadik negyedévében új Ryzen Threadripper processzorokat kapunk az AMD-től. A Chagall kódnéven futó Ryzen Threadripper 5000-es szériáról van szó, amely feltehetően augusztus folyamán fog debütálni.

Az AMD egyelőre még nem ejtette meg a hivatalos bejelentést, de ez még nem jelenti azt, hogy nem dolgoznak a következő generációs Ryzen Threadripper SKU-kon. Az új CPU-kat előreláthatóan támogatni fogják a TRX40 alaplapok, és a VideoCardz értesülései szerint az alaplapgyártók jelenleg még mindig az új AGESA frissítésre várnak, amellyel megérkezik a Chagall processzorok hivatalos támogatása.

A Ryzen Threadripper 5000 megjelenésével kapcsolatban legelőször egy ismert leaker, @KittyYYuko tett közzé információkat, utalva a korábban említett augusztusi megjelenésre. Úgy tűnik, az AMD problémákba ütközhetett az új széria fejlesztésénél, szóval valószínűleg ezért nem adtak még ki hivatalos információt partnereiknek az új HEDT platformról.

Ami még érdekes lehet, hogy a HWinfo korábbi frissítésével a szoftver most már érzékelni tudja a következő generációs AMD Theadripper CPU-kat. Egyelőre nem tudni, hogy ez a korábbi CPUID információkon alapszik-e, vagy a fejlesztő olyan adatok birtokában van, amelyek megerősítik az új széria augusztusi megjelenését, de az embargó miatt jelenleg még nem beszélhet róla.

Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció