Aranylemezen a Borderlands 3

Szerző: xoki | 2019. August 01. | hír | 4 hozzászólás

A Borderlands rajongói már évek óta várnak a Borderlands 3-ra, amely idén végre meg is jelenik. Úgy tűnik, halasztásra sem fog már sor kerülni, ugyanis aranylemezre került a játék, tehát a fejlesztés befejeződött. A hírt Twitteren közölték.

Egy olyan cím esetében, mint a Borderlands, a fejlesztőcsapat valószínűleg már hozzálátott a megjelenés utáni tartalmak készítéséhez is, illetve a korai frissítésekhez, hiszen kevés olyan játék van, amelyhez nincs szükség egy első napos patch-re.

A Borderlands 3 szeptember 13-án fog megjelenni, és most már szinte biztosan nem fogják elhalasztani sem. A PC-s verzió ideiglenesen Epic Games Store-exkluzív lesz, ezért más digitális platformokra csak 2020 áprilisa folyamán válik majd elérhetővé. Addig is nézzétek meg Moze bemutatkozó videóját!

Borderlands 3
Borderlands 3
Borderlands 3
Megjelenés: 2019. September 13. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték, FPS
Fejlesztő: Gearbox Software
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Twist avatar
Ha csak egy kicsit lenne összetartóbb a játékos közösség és nem feküdnének be bármelyik kiadó alá egy játékért, akkor a bezuhant eladások után nem nagyon kéne több exkluzív címtől tartani.
De sajnos elkurvultak a játékosok, csak az a lényeg, hogy már tegnapra meglegyen egy játék az egységnyi térfogatú Pistikének 😞
0
0
0
0
susguy avatar
Közben volt egy Zane trailer is, ha valaki lemaradt volna róla:

Nekem még mindig túl kaotikusnak tűnik az egész, túlpörgeti csak a túlpörgetés kedvéért. A zene szinte túlüvölti a karaktert akinek a szinkronját amúgy is nehéz komolyan venni. Nagyon tudok értékelni egy jó ír akcentust, de ez minden csak nem egy jó ír akcentus.
Eddig inkább egy Far Cry/RAGE kombóra emlékeztet a játék mintsem Borderlandsre, remélem csak a trailerekben lesz ez így. Jövőre mondjuk ez már úgy is ki fog derülni.
0
0
0
0
💬 2
csibeszke37 avatar
@susguy: Szerintem is egy kicsit túl tolják ezeket a trélereket. Nem tudom, hogy a második rész szintjét megüti egyáltalán majd. Nagy elvárásaim vannak az új rész felé.
0
0
0
0
MentaStrike avatar
@csibeszke37: Valahogy vissza kell hozni a csalódott közönséget, akik a Steamre várták a szeptemberi megjelenést, hogy akkor is vegyék meg minden áron azSpoiler!
on az elfuserált kínai
Epic Store-on.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció