Menu
Aranylemezen a Borderlands 3
Szerző: xoki, 2019. augusztus 01., hír

A Borderlands rajongói már évek óta várnak a Borderlands 3-ra, amely idén végre meg is jelenik. Úgy tűnik, halasztásra sem fog már sor kerülni, ugyanis aranylemezre került a játék, tehát a fejlesztés befejeződött. A hírt Twitteren közölték.

Egy olyan cím esetében, mint a Borderlands, a fejlesztőcsapat valószínűleg már hozzálátott a megjelenés utáni tartalmak készítéséhez is, illetve a korai frissítésekhez, hiszen kevés olyan játék van, amelyhez nincs szükség egy első napos patch-re.

A Borderlands 3 szeptember 13-án fog megjelenni, és most már szinte biztosan nem fogják elhalasztani sem. A PC-s verzió ideiglenesen Epic Games Store-exkluzív lesz, ezért más digitális platformokra csak 2020 áprilisa folyamán válik majd elérhetővé. Addig is nézzétek meg Moze bemutatkozó videóját!

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 4
Twist avatar
4 hónapja | 2019. 08. 02. 18:22:16
#
Ha csak egy kicsit lenne összetartóbb a játékos közösség és nem feküdnének be bármelyik kiadó alá egy játékért, akkor a bezuhant eladások után nem nagyon kéne több exkluzív címtől tartani.
De sajnos elkurvultak a játékosok, csak az a lényeg, hogy már tegnapra meglegyen egy játék az egységnyi térfogatú Pistikének :(
Milton avatar
4 hónapja | 2019. 08. 01. 20:04:30
#
Közben volt egy Zane trailer is, ha valaki lemaradt volna róla:

Nekem még mindig túl kaotikusnak tűnik az egész, túlpörgeti csak a túlpörgetés kedvéért. A zene szinte túlüvölti a karaktert akinek a szinkronját amúgy is nehéz komolyan venni. Nagyon tudok értékelni egy jó ír akcentust, de ez minden csak nem egy jó ír akcentus.
Eddig inkább egy Far Cry/RAGE kombóra emlékeztet a játék mintsem Borderlandsre, remélem csak a trailerekben lesz ez így. Jövőre mondjuk ez már úgy is ki fog derülni.
no avatar
4 hónapja | 2019. 08. 01. 22:14:06
#
@Milton: Szerintem is egy kicsit túl tolják ezeket a trélereket. Nem tudom, hogy a második rész szintjét megüti egyáltalán majd. Nagy elvárásaim vannak az új rész felé.
MentaStrike avatar
4 hónapja | 2019. 08. 02. 10:04:09
#
@csibeszke37: Valahogy vissza kell hozni a csalódott közönséget, akik a Steamre várták a szeptemberi megjelenést, hogy akkor is vegyék meg minden áron azSpoiler!
on az elfuserált kínai
Epic Store-on.


Lite versions: