Anthem: hamarosan elrajtol a játék alfatesztje

Szerző: xoki | 2018. November 30. | hír | 20 hozzászólás

Az EA és a BioWare bejelentette, hogy hamarosan elrajtol az Anthem alfatesztje, és ha szeretnétek részt venni benne, akkor már jelentkezni is tudtok.

Először is közzétették az alfához szükséges ajánlott gépigényt, amely a megjelenésre valószínűleg még változni fog. Ha a konfigurációtok elég a játékhoz és szeretnétek részt venni a tesztelésben, akkor december 4-éig van időtök jelentkezni az EA Community Playtesting programjába. Sajnos ha jelentkeztek is, nem biztos, hogy lehetőséget kaptok a játék kipróbálására.
Az alfateszt időpontja december 8-9, és minden célplatformon játszható lesz. Mivel még alfa stádiumban lévő játékról beszélünk, természetesen sok hibába ütközhetünk majd, erre az EA is felhívta a figyelmet.

Ha nem sikerülne bejutni, vagy ha egy jobban összerakott verzióra vagytok kíváncsiak, akkor az EA további lehetőséget is ad majd a játék kipróbálására. Az Anthem 2019. február 22-én jelenik meg, illetve február 15-én válik elérhetővé az Origin Access előfizetők számára.

Anthem
Anthem
Anthem
Megjelenés: 2019. February 22. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: BioWare
Hozzászólások: 20
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Esprimo79 avatar
nem fosss..rakás foossss 😀
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
Most lehet én fogom fel rosszul, de nem nekik segítség hogy ha játszunk a félkész játékukkal teszt célból? Origin Access, az... 1 éve lemondtam, ilyen húzások mellett meg tuti hogy így is marad..
0
0
0
0
💬 7
enslaved avatar
@kolbaszkarika: Az Origin Premium Access a legjobb dolog amit csak kitalálhattak. Ha minden hónapban csak egy értelmes játékuk lesz már megérte, most pl. az új Battlefield single módja volt így ötezer forint, 4 óra kellett a végig játszásához. A játékok zömének a végigjátszásához egy hónap sem kell, de legyen kettő, akkor is potom tízezerért játszod végig és nem 20 ezerért.
0
0
0
0
susguy avatar
@enslaved: A baj hogy veled ellentétben nem feltétlenül akar mindenki minden valaha is megjelent játékkal játszani, sőt nem egy ember van akit kizárólag a demó érdekel az accessből. Ezután vagy csak egy (elég rövid időkorlátos) demóért fizetek ami már rossz, vagy pluszban házifeladat szerűen végig szenvedek x játékon mielőtt lejárna az access amik nem is érdekelnek.
Ha pedig csak azért veszem meg mert olcsóbb, akkor még mindig nem spóroltam. Persze ezzel is meg lehet fogni a népet aki azt hiszi hogy milyen jó ajánlatot talált, csak hogy azért fizessen amire nincs is szüksége.
Spoiler!
Mivel tudom hogy úgy is felhozod: nem, nem azzal van a baj hogy fizetni kell egy játékért. Nem, nem mondtam egy szóval se hogy torrentezni kéne.
A baj az, hogy egy demóért kell fizetni. Az hogy időkorlát van rajta csak hab a tortán.
0
0
0
0
enslaved avatar
@susguy: Lényegében lemondható bármikor, nekem a Battlefield ennyit ért és nem többet, azért egy 4 órás single kampányért én se szívesen fizetek ki 20 ezret. Az a röhej ebben amúgy hogy egy hónap alatt többen is végig játszhatjuk😀
0
0
0
0
susguy avatar
@enslaved: Persze, demóktól eltekintve magával az opcióval nincs semmi bajom, ha érdekelnének engem az ottani címek biztos én is élnék ezzel az opcióval. Mondjuk ha tényleg nagyon bejön egy cím jobban szeretem ha ténylegesen a könyvtáramban csücsül és nem csak kölcsönöztem, de az már az én bajom, egyszeri alkalomra ez még így is bőven jó.
0
0
0
0
enslaved avatar
@susguy: Az a baj hogy mivel engem az online teljesen hidegen hagy, single módban meg elég egyszer végig játszani (holnap jön még talán hozzá egy pálya, de utána annyi is), ezért ez egy olyan játék amiért még én sem szívesen dobok ki pénzt az ablakon. Lényegében az előző rész kampánya sokkal hosszabb volt, ez mondhatjuk csak amolyan bónusz az online mellé, kb. annyit is ér mint egy premium access havi díja (vagy még annyit sem, de egyszer csak végig kell játszani). Később hátha jönnek még ki nagyobb címek is single játék terén, bár az Anthem - ig lehet bezárom a kapukat.
0
0
0
0
kolbaszkarika avatar
@enslaved: Pont ez a legnagyobb baj, hogy nincs annyi értelmes játékuk hogy megérje. NEKEM. 2 évig voltam előfizető, ezalatt kipróbáltam 2 fifa demot, meg a bf1-et. De egy steam méretű könyvtárért már szívesen fizetnék továbbra is. Minden másra ott az ncore 😶
Amúgy szerintem a bőr cicanadrág jobb találmány mint az origin premium access.
0
0
0
0
enslaved avatar
@kolbaszkarika: Az tény hogy nem egy steam, de olyan nincs is másik. A steam nagy előnye (lehetne) a családi könyvtár megosztás, bár ezt olyan játékoknál nem igazán tudom kivitelezni amelyek mindannyiunkat érdekelnek, mivel azt ugye nem engedik meg hogy mindenki egyszerre játszhasson, így az ember kénytelen továbbra is több példányt venni az adott játékból ( ha meg egy Conan féle online - ról van szó eleve megoldhatatlan az egy példány). Az igazi nagy dobás mégis az lenne részükről ha nem korlátoznák az egyidejű fiókhasználatot, single játékok esetében sokat számíthatna, de az ugye megmutatkozna az eladásaik csökkenésében is elég hamar.
0
0
0
0
Gyrger72 avatar
Origin access Premier kell már ahhoz is, hogy egy rohadt játékot leteszteljen az ember! 😠
0
0
0
0
💬 8
TRACERHD avatar
@Gyrger72: Elmehetnek a halál ***ára.
0
0
0
0
Kelori avatar
@TRACERHD: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
R3dLinE avatar
@TRACERHD: Én még nem találkoztam a halálfa szárával soha.... érdekes.
0
0
0
0
TRACERHD avatar
@susguy: Te mindig csak pofázni tudsz amikor semmi közöd nincs hozzá, csak az embert kell idegesíteni semmi mást.
0
0
0
0
no avatar
@Gyrger72: Eltanulták a Blizztől. A fizetős WoW Classic demo Blizz találmány.
0
0
0
0
enslaved avatar
@Gyrger72: Anélkül is van neki értelme, nem is kicsi. Egy évre előfizetsz és olcsón játszhatod a játékok zömét.
0
0
0
0
Anthern avatar
Már nagyon várom 😀
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció