Anthem: elrajtolt az Early Access

Szerző: xoki | 2019. February 15. | hír | 4 hozzászólás

Amennyiben rendelkeztek Origin Access Basic vagy Origin Access Premier előfizetéssel, akkor már a mai napon hozzáférést kaptok az Anthem teljes verziójához. Mivel a játék igazából február 22-én jelenik meg, ez azt jelenti, hogy egy hetes Early Accesst kap minden előfizető.

Az EA Access (Xbox One) és Origin Access Basic (PC) előfizetők a mai napon már játszhatnak a játékkal egy 10 órás trial keretein belül, míg az Origin Access Premier előfizetők időkorlát nélkül játszhatnak. Mivel ma veszi kezdetét az Early Access, így hamarosan megérkeznek az első független tesztek és értékelések, ha esetleg ezekre vártok, mielőtt megvásárolnátok a játékot.

Az előfizetők számára tehát a játék már elérhetővé vált, de nem kell csüggedni, ugyanis február 22-én a játék végre mindenki számára kinyitja kapuit, magyar idő szerint 18:00-kor fog erre sor kerülni.
Az Nvidia részéről már megérkezett az új driver, amely többek között az Anthem optimalizációjában is segít. Az Anthem azon ritka játékok egyike lesz, amely támogatja az Nvidia új technológiáját, ugyanis a BioWare úgy döntött, hogy DLSS támogatást is kap a játék, így a standard élsimítással ellentétben jobb teljesítmény is elérhető az új funkció használata esetén.

Anthem
Anthem
Anthem
Megjelenés: 2019. February 22. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: BioWare
Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Gomi87 avatar
a feb.22 12h am az nem éjfél?
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Lehet filmben jobban megállná a helyét
0
0
0
0
💬 2
enslaved avatar
@SuperPuma: Ahogy eddig megtapasztaltam elég is lesz nekem belőle az az egy hét. Itt a Metro meg a Far Cry, meg eleve nem szerettem a Mass Effect legutóbbi részét sem.
0
0
0
0
kimi100 avatar
@SuperPuma: Pont én is erre gondoltam, mikor néztem a Conviction videót. 😃
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció