Anthem: a BioWare ígéri, hogy teljes játékot kapunk a megjelenéskor

Szerző: xoki | 2018. September 09. | hír | 15 hozzászólás

Az Anthem esetében a BioWare szeretné elkerülni azokat a problémákat, amelyek az utóbbi időben megjelent játékaiknál jelentkeztek. Ezek a címek a megjelenés napján nem voltak teljesen készek, és csak a később megjelent frissítésekkel próbálták pótolni a hiányosságokat.

Az Anthem természetesen további tartalmakkal bővül majd a megjelenés után is, ellenben a vásárlók már a megjelenés napján egy teljes játékot kapnak. Több olyan játék jelent már meg, amelyben sok potenciál lakozott, de a játékosok gyorsan otthagyták, mivel nem volt benne elég tartalom, hogy tovább foglalkozzanak vele. Mivel a piacon egyre nagyobb a verseny, így fontos, hogy a játékosokat már megjelenéskor egy teljes játék fogadja, mivel ha nincs elég tartalom, egyszerűen váltani fognak egy másik ígéretes címre.

Az Anthem esetében nem kell ettől félni, akár több hónapra is elegendő tartalmat ígérnek a fejlesztők. A Dragon Age vagy a Mass Effect esetében akár 6 hónapig is várni kellet egy nagyobb frissítésre. Az Anthem esetében nem fog ennyi idő eltelni, mivel az ígéretek szerint hétről hétre új tartalmakkal rukkolnak majd elő, ráadásul a játékosok ingyen kapják majd a történetet kibővítő DLC-ket.

Anthem
Anthem
Anthem
Megjelenés: 2019. February 22. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: BioWare
Hozzászólások: 12
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Nekem is ilyen Destiny/warframe/titanfall/ME:A hangulat jött át az eddigi videók alapján, de egyáltalán nem hozta meg a kedvem a játék kipróbáláshoz.
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
Én nagyon várom. Nálam az Andromeda is nagyon bejött, persze voltak kezdeti problémák, elhiszem, meg azt is, hogy nyilván csak engem nem érintettek...
Nagyon össze kell szednie magát? Hát szerintem eleget mutattak az Origins-el. Tudnak kiváló munkát alkotni, és ha megnézzük, hogy mennyi ideje foglalkoznak vele, szerintem nem kell itt az előző nagy sérelmeivel dobálózni mindenkinek... Nem szolgálhatnak ki maradék nélkül százezreket.
0
0
0
0
💬 1
no avatar
@AMDMonsteR: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
AMDMonsteR avatar
Dragon Age?
Mondjuk inquisition - t akartam írni de így is, úgy is igencsak helytálló játékokról van szó. Akár a kezdetekhez menő Origins-t nézzük, akár a vég játék Inquisition - t.
0
0
0
0
david52110 avatar
@Kelori meg azért azt se felejtsük el hogy az edmontoni csapat nem igazán dolgozott az Andromeda-ig teljes játékon.
Igen kaptak részeket amiket el kellett készíteniük de soha nem kaptak olyat hogy mindent nekik kell csinálni és láss csodát egy ilyen szempontból teljesen kezdő csapat egy ilyen közkedvelt Franchise-al nem igazán tudott mit kezdeni
0
0
0
0
Kelori avatar
@gigazte, @palanova; Pont erről szól a nyilatkozat hogy tisztában vannak vele hogy ez az utolsó lehetőségük. Ha ez besül lehúzhatják a rolót.
Egyébként azért baromi rossz dolog egy kalap alá venni az összes játékukat mert nem ugyanaz a csapat készítette őket. Meg lehet figyelni hogy a legendás címeiket (Dragonage origins, mass effect 1, 2 , 3) mind a bioware edmonton készítette. Aztán a mass effect 3 után majdnem rögtön elkezdtek dolgozni az anthemen, az andromédát meg odadobták a bioware montrealnak.
Szóval tulajdonképpen az anyastúdió mások után takarít. Nekem nincsenek nagy félelmeim a játékkal kapcsolatban tudva hogy az edmontoni csapat készíti. És ha igazak a pletykák akkor végre a mass effect és a dragon age sorozat is visszakerül hozzájuk. Az EA belátta hogy szart nem ér az évenkénti bioware játék release ha ezzel az jár hogy a kisebb prioritást élvező címek meg sem közelítik az edmontoniak által készített játékok színvonalát.
0
0
0
0
💬 4
susguy avatar
@Kelori: Már a Mass Effect 3-nál kezdődtek a problémák és a be nem tartott ígéretek. Az EA pedig vastagon leszarja hogy milyen egy játék színvonala, csak a cím és a látszatja legyen meg, aztán dőljön a lé. Már ott rossz az egész hogy ennyit kell ígérgetniük megjelenés előtt, csak legyen érdeklődés.
Nem ez az első cég ahol azt olvasom hogy na de hát BIZTOS tanultak a hibákbiól, de itt sem értem miért pont ennél a címnél térnének észhez, ha az elmúlt jó pár év és annál több cím alatt nem sikerült. Persze sajnos a cím önmagában is bőven elég a legtöbb embernek, csak meglátják a fejlesztőt és már el is lett adva a játék, ami akkor is az év játéka lesz ha egy jpegből állna az egész szoftver. Bár szerencsére már ők is fogyatkozóban vannak, ezért is csábítgatják a népet ezekkel az üres ígéretekkel.
0
0
0
0
Kelori avatar
@susguy: Nincs más lehetősége az EA-nak, muszály változtatniuk. Gyanítom volt egy beszélgetésük is a bioware-el ahol elmondták nekik hogy vagy hagynak elég fejlesztési időt, vagy viszont látásra.
Figyelembe véve hogy az Anthem mióta készül feltételezhető hogy végre eljutott az EA tudatáig az információ.
Az andromeda sikertelensége is nagyobb részt köszönhető az EA-nek mintsem a montreali csapatnak. Olyan rettenetes mértékben sietették a kiadással a fejlesztőcsapatot...
0
0
0
0
susguy avatar
@Kelori: BioWarenek nem igazán van beleszólása a dologba, EA bácsi a főnök, ők vásárolták fel a céget. Viszont látásra csak akkor lenne, ha az EA bezárja őket, vagy fölmond az egész bagázs, és egyik esetben sem maradna akkora budget arra, hogy akkora projectbe fogjanak ami mostanra már "elvárt" tőlük.
Spoiler!
Nem szemétkedni akarok, de [LINK] 😆
0
0
0
0
no avatar
@Kelori: Igen, ezt kitárgyaltuk a ME:A kapcsán is hogy azt egy bizonyos B csapat készítette, nulla szakértelemmel, 9 hónap alatt.

Ez nem kisebbíti a Bioware felelősségét a problémában. És mint játékost, pont nem érdekel hogy az A vagy B vagy ZS csapata készíti az adott stúdiónak. A stúdió nevét használva jött ki, a stúdió egésze a felelős érte.

SWTOR-ral sem kerültek piedesztálra, ok az swtor történetek jók, de ahogy a f2p átállást és a bugokat kezelik az kritikán aluli, és csak egynek örültem swtor problémái láttán, hogy ezt a "minőséget" nem egy mass effect onlineban hozták. A ME3 végével sem alkottak maradandót. És mindegyik Bioware-EA termék.
0
0
0
0
no avatar
Na igen, nálam is kispadra kerültek azok után amit a ME: Andromedaval műveltek. Nagyon össze kell szedni magukat ha tőlem 60€-t akarnak látni az Anthemért.
0
0
0
0
gigazte avatar
"BioWare ígéri" Köszönöm szépen, de itt nálam vége is volt a cikknek! Nekik már azt se hiszem el, ha azt mondják nekem, hogy szeptember után október jön... 😂
0
0
0
0
💬 1
flyaway2 avatar
@gigazte: *szeptember 30*
"A BioWare bejeletette, hogy az október megjelenését eltolják jövő márciusra."
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció