Állítólag új Harry Potter és Batman játék bejelentésére is sor került volna az E3-on

Szerző: xoki | 2020. March 13. | hír | 6 hozzászólás

Most már biztos, hogy elmarad az idei E3, de ettől függetlenül több kiadó is alternatív megoldást próbál kiagyalni az eseményen esedékes sajtókonferenciájuk helyett.

A Kotaku értesülései alapján a Warner Bros. Interactive Entertainment most először szintén jelen lett volna az E3-on, hogy felfedje, milyen játékokon dolgoznak. Úgy tűnik, itt lepleződött volna le az új Batman és Harry Potter játék is, amelyekről már régóta pletykálnak.

A Warner Bros. még szeptember folyamán kezdte el beharangozni a következő Batman játékot, amely állítólag a Batman: Arkham Legacy címet kapja majd. 2018-ban pedig felbukkant egy Harry Potter RPG-ből kiragadott részlet, amelyben bemutatták a karakterkészítőt, a varázslást és a különböző helyszíneket is. Ebben az ismeretlen játékban a népszerű, ismert karakterek irányítása helyett saját roxforti diákunkat hozhatjuk létre. Sajnos ez a videó elég rossz minőségű volt, de ha a játék tényleg úton van, akkor már biztosan nem kell sokat várnunk a leleplezésre.

Most, hogy elmarad az E3, több nagyobb kiadó is a saját digitális eseményének létrehozásán ügyködik, így lehetséges, hogy a Warner Bros. Interactive Entertainment is ily módon tervezi megejteni a fenti játékok bejelentését.

no cover
no cover
Batman: Arkham Legacy
Megjelenés: TBA
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
gigazte avatar
Majd bejelentik jövőre! 😜
0
0
0
0
19ati93 avatar
HP pfejj még jó hogy elmaradt. 😃 Egyébként online akkor jelentenek be bármit amikor akarnak, szóval ez miért olyan nagy hír passz.
0
0
0
0
norbi6 avatar
Hát amint bejelentik a Batman játékot részemről az instant buy lesz. Imádom ezt a szériát.
0
0
0
0
💬 2
tivike avatar
@norbi6: Milyen más minden ember... 😀
A cikkre reagálva meg sima ügy! Elmarad az E3? Jelentsék be máshol. Egyszerű ez. 😀
0
0
0
0
norbi6 avatar
@tivike: Teljes mértékben igazad van. Bár nyilván nagyobb a hírértéke a bejelentésnek ,ha egy ilyen eseményen történhet, de remélem megoldják
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció