Állítólag már rég elkészült a The Last of Us Part II PC-s átirata

Szerző: xoki | 2024. June 06. | hír | 12 hozzászólás

Állítólag már hónapokkal ezelőtt elkészült a The Last of Us Part II PC-s átirata, de csak találgatni tudunk, hogy miért nem jelent még meg.

Egy jól ismert bennfentes, billbil-kun nemrég több részletre is felhívta a figyelmünket a Naughty Dog sikerjátékának PlayStation 5-ös, Remastered kiadásából készülő PC-s verziójával kapcsolatban. Állítása szerint a fejlesztés 2021-ben vette kezdetét, miközben 2023 novemberében a port elkészült, de ő is csak találgatni tud, hogy pontosan miért nem adták még ki.

A leglogikusabb magyarázat szerint a megjelenést azért halasztották el, hogy az egybeessen az HBO tévésorozatának jövőre induló második évadjával, de természetesen az sincs kizárva, hogy még mindig csiszolgatnak rajta, hogy ezúttal biztosan elkerüljék az első résznél jelentkező komoly problémákat.

A The Last of Us Part II PC-s átiratának alapja a Remastered verzió lesz, amely ebben az évben vált elérhetővé kizárólag PS5 konzolokra, de természetesen az eredeti verzió továbbra is játszható PlayStation 4-en is.

no cover
no cover
The Last of Us Part II
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, Kaland, Túlélő-horror
Fejlesztő: Naughty Dog
Hozzászólások: 12
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bronson avatar
Tuti hogy a sorozat miatt halasztjak
0
0
0
0
kismadar avatar
Állítólag már Chuck Norris kétszer végigjátszotta a pc-s változatot úgy, hogy a végétől az elejéig játszotta.
0
6
0
0
💬 1
MariusHuN avatar
@kismadar: Én meg balra felé akasztottam ki a szuper máriót
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
Akkor már nem veszem meg PS5-re, inkább megvárom a PC verziót és játszom Xbox kontrollerrel 😅
1
2
0
0
💬 8
dontmistace avatar
@Legendrush27: Szerintem vedd a ps5 verziót, jobban jársz. Már csak ha az első rész optimalizáltságát nézükk, ill. sajnos 3060-nal nem fogsz olyan minőséget kapni, mint egy ps5-el. Ebben a játékban legalábbis fixen nem.. Spoiler!
e: nem en nevetőztem be a kommented :c
0
0
1
0
Legendrush27 avatar
@dontmistace: Köszi, lehet jobban járok akkor a PS5 verzióval csak a kontroller amire nehezen szokok át, pedig technikailag jobb mint az Xbox kontroller csak ergonómiailag nem megfelelő.

Nyomhat nevető jelet, de kommentelhete is az illető 😆
0
0
1
0
raw_god93 avatar
@Legendrush27: Ha nem megfelelő, van HoriTac, ami kiváltja és amolyan PC-síti a konzolt. Nézz utána. Szerintem tetszeni fog a dolog, bár az ára nem.
1
0
0
0
Legendrush27 avatar
@raw_god93: Valami olyan megoldás kellene, hogy a PDP Victrix Gambit-ot tudjam használni Ps5-höz is és ne kelljen megvenni 85e ft-ért a PS5 verziót, de ez gondolom lehetetlen. 😅 Az eddigi legjobb kontrollerem amit Xboxboz és PC-hez is használok.
0
0
0
0
raw_god93 avatar
@Legendrush27: Nem adtak ki ebből PS-re való kiadást, vagy csak Xbox márkahű? Esetleg valami hasonló kontroller ami kézre áll?
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
@raw_god93: De adtak viszont csak pro verziót 85.000ft 😅 ennyit azért nem ér.
0
0
0
0
SweexBell avatar
@Legendrush27: Hali. Ps5 controllerel fullosan élvezhető a játék. Ezt mondom ugy hogy abszolute nem áll kézre nekem a conti csak a bill meg az egér mégis fullosan megoldották a kiosztást emiatt nagyon jó játszani vele ami számomra is meglepő. Szerintem probáld ki elöször, ne itélj megszokásból és elhamarkodottan. ps4-es verzioba már elég olcson hozzá lehet jutni a játékhoz. Igy ha nem nekem van igazam se buksz el egy valag pénzt :) Remélem tudtam segiteni. Elörre is jó játékot akármin is játszod majd :D
0
0
4
0
Legendrush27 avatar
@SweexBell: Szia, az első részt is végigvittem a sima PS5 kontrollerrel, így ezt is végigjátszom természetesen, de az első válaszoló lebeszélt, mivel igaza van jobb teljes valójában "hardver korlátozás" nélkül, de köszönöm neked is a tanácsokat ! Köszönöm w jókívánságokat is :)
1
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció