Állítólag készül a The Last of Us Part III

Szerző: xoki | 2023. May 28. | hír | 11 hozzászólás

A The Last of Us Part II 2020-as megjelenése óta a Naughty Dog-játékok rajongói már tűkön ülve várnak a stúdió következő nagy projektjére. Rengeteg tanakodás ment körükben, hogy vajon egy teljesen új játékon, vagy pedig a világ egyik legnépszerűbb szériájának harmadik részén dolgoznak. Egy bennfentes szerint azoknak volt igazuk, akik az utóbbira tippeltek, ugyanis állítólag már készül a The Last of Us Part III.

Egy ismert filmes szivárogtató - aki korábban videójátékos híreket is megosztott követőivel -, DanielRPK szerint a Naughty Dog a The Last of Us Part 3-on dolgozik, de további részletekkel nem szolgált. Ez a kijelentés megerősíti egy másik leaker, ViewerAnon 2022 decemberében közzétett információit is. Emellett több jel is utalt már a folytatásra, viszont nem lehetett tudni, hogy zöld utat kap-e a projekt.

A fejlesztőcsapat sajnos egyelőre nem erősítette meg a játék létezését, de nem is cáfolta meg a fentieket. Mindenesetre nagyon úgy tűnik, hogy a The Last of Us harmadik része elkerülhetetlen. A második rész csak néhány éve vált elérhetővé, az első rész remake-je még csak most jelent meg PC-re, emellett az HBO The Last of Us című sorozata is leköti a rajongókat, ráadásul a TLOU univerzumában játszódó többjátékos cím is készülőben van, tehát a franchise rajongói tartalomból biztosan nem szenvednek hiányt.

Hozzászólások: 11
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
Ez lesz az a rész, ahol bosszúból megölik Ellie-t, mert tíz évvel korábban megölte véletlenül valaki anyósának az unokatestvére gyerekének 18 éves sánta kutyáját. 😏
0
6
0
0
💬 4
kismadar avatar
@christoferus: Én azt is kinézem belőlük, hogy teljesen gonosz karaktert fognak Ellieből kihozni. Ha megnézed a második részben is Abby karakterét akarták jó színben feltüntetni, Ellieből meg csináltak egy lelketlen bosszúállót, Spoiler!
aki még a családját is leszarja.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@kismadar: Pedig teljesen jól volt bemutatva.Vègre valami ahol a főhős nem is annyira jó végülis és ahol az ellenségnek is nyomós érve van, és ezzel szakítottak a klasszikus jó -gonosz felálláson.
Totál nem kiszámítható történet,nem klisès felépítés.
Persze ez szerény véleményem,de nekem egy az egyben átjött amit elképzeltek az írók.
0
0
0
0
kismadar avatar
@santakigyo: Akkor lett volna jó, ha a végét nem csürik csavarják, az a Spoiler!
megöljem, ne öljem a végén kellően el lett nyújtva.
Ettől függetlenül játékmenetre az egyik legjobb tps lövölde lett szerintem.
0
0
0
0
santakigyo avatar
@kismadar: Igen, és amit még külön kiemelnèk az a részletes kidolgozása.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Itt már fullba fogják tolni az LMBTQ-t... 🤣🤣
2
0
0
0
💬 2
Aredarn avatar
@bukta2: Így van. Az apokalipszis kellős közepén mindenki szépen átműtteti magát transzá csak, hogy biztos elérje a célközönséget a játék. Vagy hasoló nagy f*szág.
0
0
0
0
wiza avatar
@bukta2: A végére marad két ember a földön Ádám és Ádám ....és szaporodni fognak!!!
0
0
0
0
enslaved avatar
Szerintem nem most lesz az a 3. rész, bár ha tegnap jelent volna meg már akkor is késő lenne.
0
0
0
0
santakigyo avatar
Az a készülő többjátékos cím is érdekes lesz.Mègse úgy jön ahogy ígérték...
0
0
0
0
💬 1
kismadar avatar
@santakigyo: Hát már fél csapatot leépítették, akik dolgoztak rajta. A végén el sem készül, vagy olyan lesz, hogy túl sokat nem kell játszani vele.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció