Menu

A The Last of Us 3 sztorija készen áll, a fejlesztés azonban még nem kezdődött el

Szerző: Pafry, 2021. április 30., hír

A The Last of Us Part 2 befejezése után egyáltalán nem lepett volna meg senkit, ha idővel egy harmadik rész is felütötte volna a fejét, a jelek szerint pedig nem csak a játékosok gondolkodtak így. Neil Druckmann, a széria második részének írója és rendezője a Script Apart nevű podcastban vendégeskedett, és árult el részleteket a projekttel kapcsolatban.

A szakember elárulta, hogy ő és írótársa, Halley Gross már elkészültek az esetleges folytatás forgatókönyvének alapjaival, tehát ha arra kerül majd a sor, hogy trilógiává bővül a The Last of Us univerzuma, ők készen állnak majd a folytatásra. Egyelőre azonban még nagyon korai ilyen kijelentéseket tenni, hiszen ismerve azt, hogy a második rész fejlesztési ideje mindent egybevetve hét év volt, a harmadik rész megérkezése még igencsak távolinak tűnhet, viszont annyi bizonyos, hogy jó munkához idő kell.

Druckmann mindenesetre kifejtette, ő nagyon is szeretne egy harmadik részt, amelyben az eddig megismert karakterek méltó lezárást kaphatnának történetük végére.

Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 2
Thomas96 avatar
13 napja | 2021. 04. 30. 12:54:55
#
minek
santakigyo avatar
13 napja | 2021. 04. 30. 05:41:01
#
Vajon elengedik az eddigi karaktereket és egy új történetszálat hoznak? Szerintem Ellie karaktere elfáradt.


Lite versions:
Vírusírtó balVírusírtó jobb