A The Last of Us 3 sztorija készen áll, a fejlesztés azonban még nem kezdődött el

Szerző: Pafry | 2021. April 30. | hír | 5 hozzászólás

A The Last of Us Part 2 befejezése után egyáltalán nem lepett volna meg senkit, ha idővel egy harmadik rész is felütötte volna a fejét, a jelek szerint pedig nem csak a játékosok gondolkodtak így. Neil Druckmann, a széria második részének írója és rendezője a Script Apart nevű podcastban vendégeskedett, és árult el részleteket a projekttel kapcsolatban.

A szakember elárulta, hogy ő és írótársa, Halley Gross már elkészültek az esetleges folytatás forgatókönyvének alapjaival, tehát ha arra kerül majd a sor, hogy trilógiává bővül a The Last of Us univerzuma, ők készen állnak majd a folytatásra. Egyelőre azonban még nagyon korai ilyen kijelentéseket tenni, hiszen ismerve azt, hogy a második rész fejlesztési ideje mindent egybevetve hét év volt, a harmadik rész megérkezése még igencsak távolinak tűnhet, viszont annyi bizonyos, hogy jó munkához idő kell.

Druckmann mindenesetre kifejtette, ő nagyon is szeretne egy harmadik részt, amelyben az eddig megismert karakterek méltó lezárást kaphatnának történetük végére.

no cover
no cover
The Last of Us Part II
Megjelenés: TBA
Műfaj: Akció, Kaland, Túlélő-horror
Fejlesztő: Naughty Dog
Hozzászólások: 5
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
KisBala91 avatar
@Thomas96: Látom te se játszottál vele 😃
0
0
0
0
santakigyo avatar
Vajon elengedik az eddigi karaktereket és egy új történetszálat hoznak? Szerintem Ellie karaktere elfáradt.
0
0
0
0
💬 2
KisBala91 avatar
@santakigyo: Nem tudom hogy vagy vele de nekem Abby karaktere jobban bejött mint Ellie a LoU2 ben:/
0
0
0
0
santakigyo avatar
@KisBala91: Meglepődtem kicsit én is az egészen. Abby története érdekesebb volt. Nagyon jó játék, de az első 10-14 órába nem sok minden történt.
Nagyon jól mutatták be mind a kettő oldalt, de kicsit háttérbe szorult Ellie, és ami számomra hihetetlen, hogy azok után ami történt így ért véget. Abby sokkal többet vesztett és mégis történt ami történt...
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció