Állítólag decemberben érkezik a következő Need for Speed

Szerző: xoki | 2022. October 02. | hír | 19 hozzászólás

A Need for Speed Heat esetében az EA úgy döntött, inkább elkerülik a hype-ot, és csak a megjelenéshez közel jelentik be a játékot. Úgy tűnik, a következő Need for Speednél is ezt a stratégiát fogják alkalmazni, ugyanis a legfrissebb információk alapján még az idén befut majd a következő rész.

Az Insider Gaming jelentése alapján két héten belül lelepleződik a széria következő része, a Need for Speed Unbound. Tehát a bejelentésre október folyamán számíthatunk, miközben a játék tervezett megjelenése állítólag december 2-án esedékes, azaz pont az ünnepi szezon előtt fog befutni. Tom Henderson (Insider Gaming) sokkal megbízhatóbb forrásnak tekinthető a korábbiaknál, mivel eddig szinte mindig valós információkkal szolgált az olvasóknak.

A Need for Speed Unbound állítólag egy többjátékos-központú cím lesz, amelyben jelen lesz az úgynevezett „Meetups” mechanika is, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy a pálya különböző pontjain versenyezzenek egymással. A rendelkezésünkre álló információk alapján az első trailer másfél perces lesz és A$AP Rocky száma fog szólni alatta, de a főbb részleteket még mindig homály fedi.

Need for Speed Unbound
Need for Speed Unbound
Need for Speed Unbound
Megjelenés: 2022. December 02. (PC)
Műfaj: Akció, Verseny
Fejlesztő: Criterion Games
Hozzászólások: 18
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
A héten jön is a megerősítése.
0
0
0
0
sinis avatar
Underground 2,Most Wanted volt a legjobb. Pro street is nagy király volt még. Azóta meg...
2
0
0
0
Legendrush27 avatar
Az NFS Heat volt az első az Underground,Most Wanted,Carbon óta ami szórakoztatott. Az örök kedvenc persze a Porsche Unleashed ;)

Akár még jó is lehet az új rész. Én várom ;)
0
0
1
0
💬 2
DDarkness avatar
@Legendrush27: Én már a Paybacket is tudtam évezni, de valóban a Heat már sokkal jobb volt. Az előtte lévők (minden ami a Carbon után jelent meg) az egy nagy Mehh. Viszont most újra felraktam a Heat-et és 100%-on eszi a procimat, korábban nem volt ilyen, eléggé fura. Remélem az Unbound-nak jobb lesz a Supportja, mert a Heathez alig jött patch.
0
0
0
0
xCube avatar
@Legendrush27: A Heat -et csak kipróbáltam úgy egy éve XBox Ultimate -en keresztül, tetszett, szóval most meg is vettem Steam -en, 3,50 Euróért ajándék.
Nekem az utolsó szerelem NFS a Most Wanted volt, bár azt hozzá kell tennem, hogy a két Underground sok dologban még talán jobb is volt nála.
A Carbon -nal alig játszottam (ezt még be akarom pótolni), az azok után érkező címek pedig szinte kivétel nélkül csak lehervasztottak.
A Shift -ekkel játszottam kormánnyal, nem is voltak rosszak, de volt náluk jobb is.
A The Run -t első körön csak kinevetni tudtam, majd később (pár évvel ezelőtt) újra ránéztem és igazából pozitívan kellett csalódnom, annyira nem is volt rossz egy vasárnap délutáni csapatásnak. Szerintem lesz még olyan, hogy előveszem még egyszer.
A Most Wanted "remake" nálam nagyot bukott, az irányítást szerintem sikerült maximálisan elcseszni. Azért Vita -n beleöltem pár órát.
A Hot Pursuit igazából jól sikerült, csak éppen nem NFS játék lett. A Remastered verziót nem rég vettem meg Switch -re, jó vele néha egy - két kört futni.
A Rivals -t nem sokkal a PS4 -em megvásárlása után szereztem be, gondolván milyen jó is lesz egy brutális grafikájú NFS játékkal játszani. Gondoltam én, a fejlesztők viszont úgy gondolták, hogy megfejelik a játékot egy olyan használhatatlan irányítással, amihez képest a MW Remake játszi könnyedségű. Három óránál többet nem játszottam vele, mert még könnyű fokozaton sem voltam képes érvényesülni az ellenfelekkel szemben. Nem hinném, hogy ez az én bénaságom, mert más arcade játékokkal és szimulátorokkal is elboldogulok, csak ezzel a szörnyűséggel nem.
A 2015 -ös NFS -t ugyan kipróbáltam (EA Play -en keresztül), de a kimondottan szép grafikán kívül más nem fogott meg benne.
A Payback már két - három éve ott ücsörög a profilomon, de még egyszer sem vettem elő, lassan ideje lesz.

Nekem a Need For Speed még mindig a régi címek miatt erős. Az első játékot sosem fogom elfelejteni, ahogy a harmadikat sem. A második és a negyedik nekem amolyan töltelékként futnak, persze azokat is szerettem, de nem azok voltak az igazi húzócímek nálam. A Porsche Unleashed miatt először haragudtam, majd végül annyira megszerettem, hogy az lett az egyik legnagyobb kedvencem. Rengeteg munka fekszik benne, az autók irányítása, hangja, az EVO mód, az egész játék annyira sok szép emléket hordoz a középiskolás éveimről, hogy az szinte hihetetlen. Ugyanígy az első Underground is, csak az az egyetemi kezdőévekkel szövődött egybe. Mindkét játékba órák százait - ha nem ezreit - öltem bele egyedül és többedmagammal. Az Underground 2 -t kicsit megkésve tapasztaltam meg, ami kicsit szomorú, hiszen annyira vártam egy nyílt világú Underground -ot, de az élet más irányba terelt akkoriban.
0
0
0
0
no avatar
Az NFS Heat irányítása a kanyarokban csak szerintem fura? Vagy az a baj, hogy billentyűzettel próbáltam és nagyon kezdő autókkal?
0
0
0
0
💬 1
Erik1996 avatar
@slickveil: Végre visszatértek a normálisabban kanyarodó autókhoz és ezért tűnik furcsának!
A Pro Street-től a 2015-ös részig busszal meg kamionnal kellett menni kanyarodás szempontjából és csak driftelve lehetett kanyarodni rendesen.
1
0
1
0
misota31 avatar
NFS MW (2005) az egyik, ha nem a legjobb játék amit valaha elkészítettek, na azt remasterolni kell, mint ahogyan a D2 resurrected esetében tették.
1
0
1
0
💬 8
Mizushio avatar
@misota31: Akkor inkább Remake, mint Remaster.
1
0
0
0
mortou4 avatar
@Mizushio: Tehát ugyan azt a sztorit és játékmenetet kellene újra programozni?
Szerintem az azért jó, mert pont olyan amilyen.
0
0
1
0
Mizushio avatar
@mortou4: A Remaster annyiba lenne másabb, hogy HD texture lényegében. Míg a remake teljesen felújítva lenne és akár kibővítve. ^^Remasterelni eléggé useless imo. Arra ott vannak a MOD-ok.
0
0
0
0
Nemedik avatar
@Mizushio: A 2005-ös Most Wanted úgy tökéletes ahogy van, nem kell kibővíteni, pláne nem a mai EA által. Egyedül a grafikát kéne felhozni a mai szintre.
0
0
0
0
Mizushio avatar
@Nemedik: Azt nem kapod meg egy remasterel. ^^ Arra rá*** max egy HD texture-t és 4k support aztán full price-ba eladják újra.
0
0
0
0
Nemedik avatar
@Mizushio: Inkább Remaster mint Remake.
2
2
0
0
MaximumGame avatar
@misota31:


Van :) Ha érdekel így ahogy van eltudom küldeni :)
0
0
0
0
misota31 avatar
@MaximumGame: Igen, tennék vele egy próbát.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció