Állítólag a Hogwarts Legacy 2 és a Red Dead Redemption 3 is készülőben van

Szerző: xoki | 2023. September 05. | hír | 11 hozzászólás

A Rockstar Games következő nagy játéka kétségtelenül a Grand Theft Auto 6 lesz, de ez nem jelenti azt, hogy a stúdió más, nagyra becsült franchise-ai teljesen a háttérbe szorulnának. Egy friss szivárgás szerint ugyanis készül a Red Dead Redemption 3.

A Take-Two vezérigazgatója, Strauss Zelnick még 2021-ben jelentette ki, hogy szerinte a Red Dead Redemptionnek folytatódnia kell, miközben a Rockstar franchise-ait olyan szórakoztatóipari óriásokhoz hasonlította, mint a James Bond. Ugyanebben az interjúban kihangsúlyozta azt is, hogy a vállalat a Rockstar minden nagy játékát egy különleges eseményként szeretné kezeli, ami végső soron azt jelenti, hogy címeiket egy ideig pihentetni fogják, hogy megnövekedjen a folytatás iránti kereslet.

Az információt @MyTimeToShineH közölte velünk, aki a Rockstar Games játéka mellett a Hogwarts Legacy 2-t is megemlítette. A kezdeti viták ellenére is rendkívül sikeres lett a Hogwarts Legacy, tehát egyáltalán nem lenne meglepő, ha elkészülne a folytatása. Mivel egy teljes játékként, DLC tervek nélkül jelent meg, így valójában az erőforrások miatt sem kell aggódniuk. Igazából előfordulhat, hogy kapunk egy kisebb DLC-t a játékhoz, de egyelőre semmit sem jelentettek be ezzel kapcsolatban.

MyTimeToShineH mindig valós információkat szokott kiszivárogtatni, de eddig mindig filmekkel foglalkozott, így egyelőre nehéz megmondani, hogy a játékokkal kapcsolatos bennfentes információi is ugyanolyan megbízhatóak, avagy sem.

Hogwarts Legacy
Hogwarts Legacy
Hogwarts Legacy
Megjelenés: 2023. February 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Avalanche Software
Hozzászólások: 11
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
yorgash avatar
Nekem a Hogwarts-szal így is épp az volt a bajom, hogy az elején tetszett, ötletes volt minden, tele tennivalóval... majd iszonyatosan hamar repetitív lett, semmi újszerű tartalom nem jött, sőt, az akadémia mellett a világ többi része csupán "helyszín XY" szintű sivárságnak tűnt, ahol teszel valamit, és többet nem is gondolsz rá.
A RDR3 érdekes lehet.
0
0
0
0
Petraaa avatar
Az a baj ezzel, hogy olyan sürün dobják ki a jobbnál-jobb játékokat, hogy nem tudom tartani a tempót és nagyrészt semmit sem játszok végig. Csak az éven itt volt a Dead Space, Hogwarts Legacy,Returnal, Octopath Traveler 2, RE4 remake, LOUP1, Dead Island 2, SW jedi és még szó sem esett a BG3, Cyberpunk DLC-ről és az állandó játékokról, mint a Dead By Daylight, No Man's Sky... :( Már éves keretet kellett szabnom és mostanában már sokkal jobban élvezem azokat a játékokat amiket tényleg ki lehet pörgetni 10-20 óra alatt. Vagy egy játék, de minden kőr más.
1
0
0
0
cabus26 avatar
Meglepően tűrhető egy játék volt a Hogwarts Legacy
Elsőre eléggé irritált,de hosszas gameplay után már egy tisztességes munkára tekintettem rá.
0
0
0
0
dvxx avatar
szeretem a HP filmeket és játékokat, de ez a HL nem nyerte el a tetszésemet...
egyetlen pozitívumnak a lenyűgöző grafikáját tudnám felhozni.
a harcrendszer, a küldetések, a fejlesztgetések iszonyat hamar unalmassá tudtak válni. ráadásul a sztori sem volt valami hűde izgalmas.
ha a 2. rész jobban kapcsolódna a filmek előzményéhez és nem egy fiktív karaktert irányítanánk, tennék azzal is egy próbát. talán nem lenne belőle másfél óra után refound, mint az első résznek.
0
0
0
0
kovb677 avatar
Első hogwarts legacyt kijátszottam, szép grafikája van vajon milyen lesz a 2. Rész?
0
0
0
0
Jason Gaming avatar
Én tényleg nem értem ebből kinek jön le az, hogy készülőben van a Red Dead 3... "If it's really, really great, it will keep going. I don't know if you saw it, I just saw the new Bond film, that was great. You would like every franchise to be James Bond. There are precious few entertainment franchises of any sort that fall into that category, but they do exist. And I think GTA is one of them, I think Red Dead is one of them, NBA is obviously one of them because the game will continue to exist." Konkrétan egy semmitmondó sablonszöveg, hogy minden franchise-t szeretnének folytatni stb.
3
0
0
0
💬 1
susguy avatar
@Jason Gaming: A legtöbb "kiszivárgott" cikk sajnos ilyen. Valamelyik fejes valamelyik nagyobb cégnél fingik egyet vagy megvakarja a bal heréjét és már pörögnek is az """újságírók""" ujjai hogy ez mennyi mindent elárul X és Y címek jövőjéről. Most éppen egy 2 éves interjú kommentre izgultak fel ami semmivel nem mond többet most mint akkor.
2
0
0
0
Dwight Schrute avatar
Egy RDR III nem lenne rossz , persze ha hozná a II színvonalàt.
0
0
0
0
💬 3
MaximumGame avatar
@Dwight Schrute: Csak Grafikába hova tudnának fejlődni. 😎
0
0
0
0
Dwight Schrute avatar
@MaximumGame: Majd ha egyszer megjelenik a GTA VI lehet arra a motorra fog épülni 😁
0
0
0
0
nesh019 avatar
@Dwight Schrute: RDR az jó game csak sokszor nagyon vontatott, én a 2-t végigvittem 2x is, de sokszor nagyon unalmas tud lenni.
Szóval pörgösebb lehetne.
1
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció