Menu
A Watch Dogs 2 nem tartalmazza majd a jellegzetes tornyokat
Szerző: xoki, 2016. június 22., hír

Azoknak, akik már játszottak Ubisoft címekkel, nem kell bemutatni az új játékaikra jellemző, a térkép további részének felfedezésére, valamint új küldetések feloldására szolgáló toronyra mászkálós funkciót. Az Assassin’s Creedben a tornyokra felmászva új küldetéseket fedezhetünk fel. A Far Cry szintén tartalmaz tornyokat, amelyek szintén új küldetéseket tesznek elérhetővé. Aztán ott van a Watch Dogs első része és tornyai, amelyek meglepő módon szintén új küldetések felfedezésére szolgál. A Watch Dogs 2 viszont más lesz ezen a téren.

„Ez nem olyan játék, ahol a térképet megnyitva minden ott van. Nincsenek tornyok. Egyszerűen csak felfedezed a játék világát. – mondta Jonathan Morin, kreatív igazgató.

Ráadásul nem lesz a történet módhoz kötve a játékbeli haladás sem. Követőket kell szereznünk, hogy tovább haladjuk. Eleinte csak néhányan lesznek, és rá fogunk jönni, hogy bizony több kell a következő célunk eléréséhez.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 4
Turbo bab avatar
3 éve | 2016. 06. 26. 20:13:19
#
nem baj ki bírjuk a tornyok nélkül:D
sudosu avatar
3 éve | 2016. 06. 24. 08:48:01
#
Jé, egy Ubisoft játék ami próbál minimális különbséget mutatni mint a többi :D
De ez nem hiszem hogy elég lenne ahhoz, hogy jó játék legyen a Watch Dogs második része. Minden esetre hátha tanultak a hibáikból és egy egészen tűrhető játékot fognak csinálni. Egy próbát mindenképp fogok vele tenni.

Remélhetőleg játékmechanikába el fogja érni legalább a Mafia 1 szintjét XD, már nincsenek ezzel kapcsolatban nagy igényeim az első rész után.
Dono avatar
3 éve | 2016. 06. 23. 14:03:24
#
Legalább el mernek szakadni egy végletekig elkoptatott játékelemüktől. Azért kíváncsi leszek, hogy mit fognak még megvalósítani a Watch Dogs 2-ben.
DedSec - PC avatar
3 éve | 2016. 06. 22. 21:20:23
#
Ezt jó hallani :)


Lite versions: