A Ubisoft elhalasztotta a Riders Republicot

Szerző: xoki | 2021. January 17. | hír | 6 hozzászólás

A koronavírus miatt kialakult helyzetnek köszönhetően a fejlesztők a világ minden pontján áttanulmányozzák a fejlesztés alatt álló játékaik jelenlegi helyzetét, és elég sokan azok elhalasztása mellett döntenek. Ezen halasztásokra egyébként a Cyberpunk 2077 nehézkes rajtja szintén hatással lehetett, ezért a hibák kijavítása érdekében inkább megadják maguknak a szükséges extra időt, hogy a megjelenésre minden a lehető legjobb legyen.

A Hogwarts Legacy elhalasztásának híre után most a Ubisoft is beállt a sorba és elcsúsztatta a Riders Republic című játékát. A cég multiplayer központú extrém sportjátéka szeptemberben mutatkozott be, és február 25-én jelent volna meg, de a kiadó most határozatlan időre elhalasztotta.

A Riders Republic most már valamikor az év második felében érkezik majd PC-re (Epic Games Store, Uplay), PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re, Xbox Series S-re és Google Stadiára.

Riders Republic
Riders Republic
Riders Republic
Megjelenés: 2021. October 28. (PC)
Műfaj: Sport, Verseny, MMO
Fejlesztő: Ubisoft Annecy
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Szabcsiadi avatar
Nem tudom, hogy most ez jó vagy rossz hír. Jó, mert a Ubisoft ügyel arra, hogy ne legyen túlságosan bugos, próbálják legfeljebb egy Day One Patchel megúszni, de rossz mert a Cyberpunk megjelenése kellett ahhoz, hogy bele gondoljanak hogy 18K-t elkérni egy félkész játékért botrányos lenne, így ténylegesen figyeljenek arra, hogy jó játékot csináljanak. Wow.
0
0
0
0
gigazte avatar
Ubisoft beijedt, hogy egyszer ők is szívni fognak a félkész játékaik miatt... Remélem a jövőben ez lesz a trend, és a többi fejlesztőcsapatot, kiadót is hasonlóképpen meghurcolják majd! Lenne hol rendet tenni!
0
0
0
0
💬 2
vyne avatar
@gigazte: Ahogy mondod!
0
0
0
0
zoligaby avatar
@gigazte: Teljesen igaz! Amint kialakult a botrány a CDPR körül a CP 2077 miatt, egyszerre csúszik ez, a Hogwarts Legacy, a Path of Exile 2. És tényleg remélem, hogy ez lesz az új trend. ideje lenne a körmükre nézni 😉
0
0
0
0
TRACERHD avatar
Pont ma néztem róla videót 😆
0
0
0
0
Twist avatar
Gondoltam belépek és betrollkodom, hogy a korona, vagy a Cyberpunk 2077 miatt csúsznak-e? És hát az első bekezdésből kiderül, hogy tényleg... ráadásul mindkettő egyszerre 😂 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció