2022-re csúsztatták a Hogwarts Legacyt

Szerző: xoki | 2021. January 15. | hír | 20 hozzászólás

A Warner Bros. bejelentette, hogy a korábban leleplezett Harry Potter-játékuk, a Hogwarts Legacy nem fog megjelenni ebben az évben. A kiadó állítása szerint a fejlesztőcsapat a lehető legjobb élményt szeretné megteremteni a Harry Potter rajongók számára.

A Hogwarts Legacy helyszíne Roxfort lesz, és az 1800-as években fog játszódni. Egy teljesen új történetet ismerhetünk majd meg ebben az idősávban. Karakterünk egy tanuló lesz, aki egy, a varázslóvilágra nagy veszélyt jelentő ősi titok nyitját rejti.

A Warner Bros. korábban 2021 folyamán tervezte kiadni a játékot, de most már csak 2022-ben számíthatunk rá. Nem árulták el pontosan az okát, de valószínűleg a koronavírus okozta helyzet miatt kényszerültek erre a döntésre.

Hogwarts Legacy
Hogwarts Legacy
Hogwarts Legacy
Megjelenés: 2023. February 10. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland, Szerepjáték
Fejlesztő: Avalanche Software
Hozzászólások: 19
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
wgeorge85 avatar
Csak ne legyen sokkal nagyobb a gépigény...
0
0
0
0
no avatar
Egy teljesen új történetet
és
egy tanuló lesz, aki egy, a varázslóvilágra nagy veszélyt jelentő ősi titok nyitját rejti.
- ez kb a HP története...
0
0
0
0
💬 5
botmunpls avatar
@Palanova: Kb, de fazekas henrik története olyan szempontból rendhagyó, hogy egy kiemelkedő főhősből egy teljesen középszerű lesz szép lassan, néhány szakaszban még az alatti. Gondolom itt egy gyömbér hermi1 féle diákot fogunk irányítani.
0
0
0
0
no avatar
@botmunpls: Hát feltehetően nem is egy majdtotálkárost akit a családja kényszerített ebbe a suliba, pedig szívesebben járt volna a mocsárfalvi tuskóképző okjs elit levelezőtagozatára hiszen régi nagy álma, hogy reszelőzsírozó legyen.
0
0
0
0
Rife59 avatar
@botmunpls: Gyömbér? Az ginger angolul nem granger. A fazekas henrik még oké, de így kimondva elég röhejes. 😆😆
0
0
0
0
botmunpls avatar
@Rife59: Pont az volt a cél. Amúgy angliában volt "memelve" ez a hermione granger/ginger, tudod a legendásan szar brit szóviccek😃
0
0
0
0
Rife59 avatar
@botmunpls: Ja, értem. 😂
0
0
0
0
Scorn Face avatar
Semmi gond, jön amikor jönnie kell, a kilenc és háromnegyedik vágánynál találkozunk.
0
0
0
0
💬 9
TheMenkuPocok avatar
@Scorn Face: Már jártam ott élőben, és elég gyengus a látvány 😆 (és rengeteg az ember)
0
0
0
0
vyne avatar
@Scorn Face: Minden evben tartok egy potter maratont mind filmbol mind a konyvekbol. Nem tudom megunni. Tok jo lenne egy Potter sorozat, errol almodozom evek ota.
Remelem a jatek nem lesz rossz, eleg nagyok az elvarasaim. 😃
0
0
0
0
Scorn Face avatar
@vyne: Lehet, hogy nekem is kéne egy filmes maratont csinálnom, jó ötletet adtál. 😉
Spoiler!
A Könyves része várhat, mert most jelenleg 8 könyv vár arra hogy elolvassam...
0
0
0
0
vyne avatar
@Scorn Face: Olyan volt ujra nezni mintha megint gyerek lennek. Popcornt keszitsd elo hozza. En meg vajsort is rendeltem melle amazonrol. 😃
0
0
0
0
no avatar
@vyne: És ahogy öregszel, egyre jobban szurkold voldinak, mint ahogy a batmanben is ahogy öregebb leszel, egyre ésszerűbb lesz Joker is.
0
0
0
0
vyne avatar
@Palanova: Hat azert nalam nem igy van. Mindig is team Potter illetve Griffindor leszek. + Hermione orok szerelem, ha megtudna, hogy voldemortnak szurkolok sosem lenne eselyem nala.😂😂

Konyveket most angolul olvasom ki, teljesen mas mint magyarul ha erted mire gondolok. Kb ugy tudom leirni mint angol vs magyar szinkron. 😃
0
0
0
0
no avatar
@vyne: Én is angolul olvasok igaz nem HP könyveket, de volt "szerencsém" ugyanazt a könyvet mindkét nyelven olvasni és igen, ég és föld.
0
0
0
0
no avatar
@Scorn Face: Majd 2022-ben, addig még változhat a menetrend is és a felszálláshoz kelleni fog az oltásiappos igazolás is, nem ám csak úgy berongyolsz oda a peronra, hogyne...azok az idők elmúltak már, talán nem is vótak.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció