A THQ Nordic felvásárolta a Koch Mediát

Szerző: xoki | 2018. February 14. | hír | 5 hozzászólás

Lehetséges, hogy ezentúl több játékot láthatunk majd a THQ Nordic címei között. A kiadó már rendelkezik egy új IP-vel, amely a Biomutant lesz, és most tovább bővülhetnek a megjelenések egy anyavállalat felvásárlásának köszönhetően.

A THQ Nordic ugyanis felvásárolta a Koch Mediát, akik a Deep Silvert birtokolják és olyan címeket mint a Homefront, Dead Island vagy a Saints Row. Azt rebesgetik, hogy 121 millió eurós vételről van szó, amelybe beletartozik a Deep Silver összes stúdiója és játéka. Mindez még azt is jelenti, hogy a THQ Nordic megszerezte a Metro-széria kiadási jogát, épp a Metro Exodus megjelenése előtt.

A THQ Nordic elmondta, hogy egyelőre nem terveznek változtatásokat, amely azt jelenti, hogy egyetlen munkahely sincs veszélyben, és minden folyamatban lévő projekt megmarad.

Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
TRACERHD avatar
SR5 jöhetne már.
0
0
0
0
💬 3
YoRHa 2B avatar
@TRACERHD: hát ha már jobb mint a gat out of hell akkor haladás 😃
0
0
0
0
no avatar
@YoRHa 2B: Törölt hozzászólás
0
0
0
0
Mizushio avatar
Lehet hogy nem voltak nagy különbségek a részek között, de én nagyon szerettem mindegyiket. Volt mindegyikben 100+ órám. Mindegyikből megvan a legnagyobb kiadás, csak hát nincsen kivel játszani. Így maradt egyedül.
0
0
0
0
YoRHa 2B avatar
@Mizushio: Szerintem a 3 lett a legjobb, nem tudom megunni. A 4 nem tetszik a szupereről stb miatt, ettől függgetlenül végig játszottam
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció