Menu

A Tencent felvásárolta a Crackdown 3-at fejlesztő Sumo Digitalt

Szerző: Pafry, 2021. július 19., hír

Ajánlatot tett a Tencent a Sumo Digital vezetőségének, melynek értelmében 1,27 milliárd dollárért felvásárolnák a többek között a Crackdown 3-at vagy épp a Sackboy: A Big Adventure-t is fejlesztő csapatot. Az ügylet szinte már biztosnak tekinthető, ezzel pedig új távlatok nyílhatnak meg az eddig leginkább segédtevékenységeket folytató csapat számára.

A Tencentnek már korábban is volt a Sumo Digitalban részesedése, ezzel az akcióval viszont már teljesen a magáénak tudhatja majd a világszerte 14 stúdióval rendelkező, nagyjából 700 főt foglalkoztató fejlesztőcsapatot. Legutóbbi játékuk a Hood: Outlaws & Legends volt, amely egy egész korrekt élményt nyújtó multiplayer játékként lépett a piacra májusban. A csapat igazgatója, Carl Cavers a vezetőséggel együtt azt nyilatkozta, szeretik amit csinálnak, és feladataik a felvásárlást követően sem fognak számottevően megváltozni azonkívül, hogy talán ezentúl jobban fókuszálhatnak a saját címeikre a másoknak való besegítés helyett.

Minden bizonnyal nem ez volt a Tencent utolsó nagyobb felvásárlása az elkövetkező időkre, hiszen a gigacég csak tavaly nem kevesebb mint 31 gaminggel kapcsolatos céget kebelezett be, ez a tendencia pedig nem tűnik úgy, mintha lassulna.

Támogasd a Gépigény.hu-t, hogy tovább fejlődhessen!
TÁMOGATÁS
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 1
no avatar
feladataik a felvásárlást követően sem fognak számottevően megváltozni azonkívül, hogy talán ezentúl jobban fókuszálhatnak a saját címeikre a másoknak való besegítés helyett.
- a kis naiv...
0
0
0
0


Lite versions:
Vírusírtó balVírusírtó jobb