Menu
A Telltale Games is szeretné, ha elkészülne a The Walking Dead befejezése
Szerző: xoki, 2018. szeptember 25., hír

Az utóbbi néhány nap leforgása alatt szinte mindenkit sokkolt a Telltale Games bezárásának híre, arról nem is beszélve, hogy a stúdió új munkaerőt keresett egy héttel a bezárás előtt. Sajnos a stúdió megszűnését követően rengeteg játékuk befejezetlen marad, köztük a legnépszerűbb, vagyis a The Walking Dead is.

Rengetegen maradtak munka nélkül, viszont a hírt követően több nagyobb cég is állásinterjúra invitálta a Telltale Games tagjait, valamint több cég is felajánlotta a segítségét annak érdekében, hogy elkészülhessen legnépszerűbb címeik befejező epizódjai. A stúdió nagyon szívén viseli a The Walking Dead sorsát, ezért mindent megtesznek annak érdekében, hogy sikeres egyezséget kössenek valamelyik partnerrel.

A The Walking Dead: The Final Season második epizódja az ütemterv szerint megjelenik, viszont az utolsó két rész sorsa még mindig kérdéses. Ha sikerül támogatót találniuk, vagy netalántán egy nagyobb céghez kerülnek, akik számára a licenc is beszerezhető lesz, akkor biztosan elkészül majd a befejezés.

Néhányan úgy gondolják, hogy a csapatnak ingyen kellene elkészíteni a befejezést, ugyanis például egy modder sem kap semmit munkájáért, de ott a szenvedélye, amely több esetben is bebizonyította már, hogy hihetetlen dolgok megalkotását teszi lehetővé. Szerintetek is minden áron be kellene fejezniük a sorozatot, vagy csak akkor, ha támogatást is kapnak a munkájukért?

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások: 10
Milton avatar
64 napja | 2018. 10. 07. 16:47:03
#
Úgy néz ki meg is van a cég aki befejezi az utolsó két epizódot (Skybound Games)
https://www.pcgamer.com/the-walking-d…und-games/
Tekintve hogy a céget részben az eredeti képregény írója alapította, jobb cég nem is kaphatta volna meg ezt a feladatot XD
no avatar
75 napja | 2018. 09. 26. 15:12:42
#
Ha eleve egy sorozatot készítesz, akkor vállalod hogy be is fejezed. Legalábbis ennek így kellene történnie, de persze láttunk már bőven elég félbehagyott sorozatnak szánt történetet. Half life és Mass Effect Andromeda csak hogy kettőt említsek.

Filmek világában is ez a helyzet sajnos. Bár az utóbbi időben a Netflix az elkaszált sorozatoknak még egy záró filmet "enged" hogy a történet ha kurtán is, de lezáruljon. Ez még bőven jó megoldás ahhoz képest hogy sorozatot egyik évad után abbahagyják és utána soha többet nem készül folytatás, történet félbehagyva, mindenki már más projektre koncentrál.

Ha nem is ingyen kellene elkészíteni, mert lássuk be, semmi sincs ingyen, még akkor sem ha egyeseknek semmiért nem kellett eddigi életük során fizetni, de egy rendes befejezés normál áron bőven elvárható lenne.
Unstoppable avatar
75 napja | 2018. 09. 26. 16:55:58
#
@Palanova: Andromedat a megjelenéskori állapotában ki sem szabadott volna adni, nemhogy folytatásról beszélni...XD
Half life megcsak egy bikázó volt a Valve motorjához, gaben interjuiból kiderül, hogy a 2 után nem is terveztek semmit kezdeni vele, az episodok is csak random jöttek, a hl3 mítosza és meme-jei meg remek reklám a mai napig de semmi más :)
Itt azért egy lényegesen kisebb csapatról beszélünk, akik úgy tűnik hogy vagy maguktól, vagy valaki más miatt de nem tudták hozni amire szükség volt, még ha a tehetség és a kreativitás egyértelműen meg is van. Szerettem a walking dead sorozatot, és remélem hogy (ha már állítólag még a PUBG corp is munkát ajánlott a telltale alkalmazottaknak XD) találnak valakit akinek a segítségével befejezhetik. A moddereket és az ingyen munkát viszont nyugodtan el lehet engedni :?
worosp avatar
75 napja | 2018. 09. 26. 17:33:33
#
@Unstoppable: A HL3 valóban mítosz és remek mém alapanyag, de szerintem egy HL2EP3-mal még tartoznak.
"Half-Life® 2: Episode Two is the second in a trilogy of new games created by Valve that extends the award-winning and best-selling Half-Life® adventure."
Ez az EP2 Steam oldaláról van.
Ha trilógia, az azt jelenti, hogy 3 darab rész, csak hát itt megint előjön, hogy Gabenék nem tudnak számolni.
santakigyo avatar
73 napja | 2018. 09. 28. 10:05:55
#
@worosp: Az csak simán a rajongók szembeköpése volt.
xCube avatar
75 napja | 2018. 09. 26. 14:10:56
#
"Néhányan úgy gondolják, hogy a csapatnak ingyen kellene elkészíteni a befejezést, ugyanis például egy modder sem kap semmit munkájáért, de ott a szenvedélye, amely több esetben is bebizonyította már, hogy hihetetlen dolgok megalkotását teszi lehetővé."

Ez így van, de azt nem szabad elfelejteni, hogy sokak a munkájukat vesztették el és elsősorban azon dolgoznak, hogy új helyet találjanak. Akik már találtak azok pedig valószínűleg azon dolgoznak, hogy bent maradjanak. Azok, akik elvárják, hogy a projekt ingyen elkészüljőn elég szűk látókörűek.
no avatar
76 napja | 2018. 09. 26. 00:26:14
#
Így van, mi is szeretnénk ha lenne neki egy befejezése
Aredarn avatar
76 napja | 2018. 09. 25. 19:34:52
#
Ki nem :D ? "Ami elkezdesz ne hagy félbe" (Idézem: Muter)
enslaved avatar
76 napja | 2018. 09. 25. 18:49:25
#
Nem csak ők, én is nagyon szeretném.
TRACERHD avatar
76 napja | 2018. 09. 25. 18:41:36
#
Ha én lennék Bill Gates akkor év billiókig pénzelném őket, de sajnos nem vagyok :(


Lite versions: