A Take-Two szerint 50 dollár remek ajánlat a Red Dead Redemptionért

Szerző: xoki | 2023. August 09. | hír | 18 hozzászólás

A Rockstar Games legfrissebb Red Dead Redemptionnel kapcsolatos bejelentése óriási csalódást okozott a rajongóknak. Remaster helyett a csapat egyszerűen csak összecsomagolta az alapjátékot és az Undead Nightmare kiegészítőt, amelyet 50 dollárért lehet majd megvásárolni PS4-re és Nintendo Switchre.

Az 50 dolláros árcédula gyorsan szemet szúrt a játékosoknak, de a Take-Two szerint egy remek ajánlatról van szó. A Take-Two vezérigazgatója, Strauss Zelnick az IGN-nek adott interjúja során reagált az újrakiadással, főleg az árcédulával kapcsolatos negatív visszajelzésekre. Kijelentette, hogy szerintük kereskedelmi szempontból teljesen korrekt árról van szó, majd hozzátette, hogy mivel a játék tartalmazza az Undead Nightmare-t is, valójában kiváló értéket képvisel a fogyasztók számára.

Mindez azért érdekes, mert a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően az Xbox 360-as verzió ennél jóval olcsóbban már egy ideje elérhető az Xboxos játékosok számára. Tehát a PlayStation tulajok csak drágábban juthatnak majd hozzá. Bár natív PS5-ös kiadás nem várható, a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően azon is játszható lesz.

A másik nagy csalódást pedig a PC-s változat hiánya okozta. Sajnos úgy tűnik, a Red Dead Redemption 2 e platformon elért sikere sem volt elegendő ahhoz, hogy a fejlesztőcsapat egy kicsit komolyabban foglalkozzon vele, és elkészítse a várva várt portot.

Red Dead Redemption
Red Dead Redemption
Red Dead Redemption
Megjelenés: Törölve
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Rockstar Games
Hozzászólások: 18
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Dwight Schrute avatar
Rettentő jó egy játék, nextgen Xbox konzolokon már quality és performance mód is választható. Én még akciósan 1500Ft-ért vettem szintén meg az alapjátékot az undead nightmare DLC-t pedig 2000Ft körül. Azért a pénzért bőven megérte.
0
0
0
0
GamerFater82 avatar
Kb. egy éve vettem meg Xboxra a "visszafelé kompatibilis" gyűjteményből 75%-os akcióban 1500Ft-ért. Na az volt a jó ár érte nem az 50 dodó! Főleg mert ahogy elnéztem szinte ugyanaz a grafika maradt mint régen.... 5990 Ft teljes áron! Fejben azért vannak bajok a Rockstar-nál..
0
0
0
0
usbee avatar
Nyilván azért nincs PC port, mert abba munkát kellene belefektetni, ők meg az ingyen pénzre hajtanak.
1
0
0
0
yorgash avatar
Már féltem, hogy egy stúdió ellene megy annak a trendnek, hogy néputálatot zúdítson magára, teljesen feleslegesen.
Remélem, hogy "rájuk rohad" nem csak ez, hanem a jövőbeli hasonló terveik is...
1
0
0
0
xCube avatar
Kijelentette, hogy szerintük kereskedelmi szempontból teljesen korrekt árról van szó, majd hozzátette, hogy mivel a játék tartalmazza az Undead Nightmare-t is, valójában kiváló értéket képvisel a fogyasztók számára.


Ebben teljesen igaza van kereskedelmi szempontból. A játék értékéből a kora nem vesz le semmit, ráadásul két játék jár 50 Euróért masszív játékidővel. Üzleti szempontból semmi kivetni való nincsen ebben.

A gond ott van, hogy a játék a konkurens platformján ugyanilyen módban fut az X360 verzión keresztül. Nem tartom kizártnak, hogy ez már nem sokáig lesz így.
1
2
0
0
Tuhajohn avatar
"Mindez azért érdekes, mert a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően az Xbox 360-as verzió ennél jóval olcsóbban már egy ideje elérhető az Xboxos játékosok számára."
Még.
1
0
0
0
Torba10 avatar
Úgyis annyian megfogják venni mint a szar, és akkor a kiadónak lesz MEGINT igaza. :) Akármekkora szar volt a GTA trilógia remake azt is vitték mint a cukrot.
2
0
0
0
vyne avatar
Persze, megerne ha a rdr2 motorjan remakeltek volna. Ilyen kis szinezesert fizessen a halal 50 dollart.
1
0
0
0
💬 3
szhusi avatar
@vyne: még színezés sincs ebben az esetben 😬
0
0
0
0
vyne avatar
@szhusi: Lattam valami comparison screenshotokat, nehol mashogy nez ki de nem 50 dollar mashogy. Nem is tudom mit kepzelnek mar magukrol. 😄
0
0
0
0
szhusi avatar
@vyne: Én nem néztem semmit, de a cikkek alapján újraszínezésről sincs szó. Színezés ide vagy oda, de nem ér annyit. 😅
0
0
0
0
kismadar avatar
Take Two vezetői még az anyjukat is nagyszerű ajánlatnak találnák, ha jó pénzt tudnának szerezni belőle... 😆
0
5
0
0
cabus26 avatar
Mondjuk emulátoron már játszható,szal a kutyát nem érdekli egy remastered verzió,főleg teljes áron.
0
1
0
0
💬 3
Thespartan avatar
@cabus26: Ráadásul a "remastered" szó is erős túlzás, konkrétan semmit nem változtatnak a játékon. 😀 Persze ezt, ha úgy érted, ha jönne is egy teljes értékű remastered verzió se érdekelne megértem, már csak azért is, mert amit a R* is leművel az utóbbi időben az elég gyatra. A RDR 2 volt eddig az utolsó olyan alkotásuk, ami totál kiverte a biztosítékot, olyan magas színvonalat képvisel.
0
0
0
0
kismadar avatar
@cabus26: Most már ott tartunk, hogy nem is újítják fel a játékot, csak átportolják. Jó kis világot élünk... 😆
0
0
0
0
lufisman avatar
@cabus26: Gyakorlatilag ezt a kiadást csak az Xbox 360-ról portolták át. A neten meg vannak ajánlatok ahol 20$ a GOTY edition :D
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Én is anno felraktam a netre 1000000 forintér a telefingott 1-es puntómat aztán még én csodálkoztam hogy miért nem jelentkeznek. :D
0
6
0
0
💬 1
no avatar
@zsiroslangos: Ez a komment megölt, de jót nevettem 🤣🤣🤣
1
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció