Új platformokra jön a Red Dead Redemption

Szerző: xoki | 2023. August 08. | hír | 11 hozzászólás

Az elmúlt hetekben több jel is arra utalt, hogy a Rockstar Games a Red Dead Redemptionnel kapcsolatos bejelentésre készül. Sokan úgy gondolták, a játék remastere készül, de most, a hivatalos bejelentést követően kiderült, hogy sajnos nem erről van szó.

A pletykákkal ellentétben nem készül Red Dead Redemption remaster, hanem újbóli kiadást fog kapni. A Red Dead Redemption és az Undead Nightmare című kiegészítőt tartalmazó verzió Nintendo Switch és „modern PlayStation konzolokra” (PS4, illetve a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően PS5) jön, kihagyva a PC-t és az Xboxot. A grafika és a teljesítmény nem változik, tehát továbbra is 30 FPS-re számíthatunk.

Mivel a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően már elérhető Xboxon, így ez lehet az oka annak, hogy ezúttal nem foglalkoztak vele, viszont a PC-s változat hiánya teljesen érthetetlen. Ugyebár az eredeti változat nem jelent meg PC-re, de a második rész már igen, így nem meglepő módon az átirat iránti igény is megnőtt.

A jelen állás szerint a Rockstar Games 50 dollárt akar elkérni egy 13 éves játék olyan új változataiért, amelyek lényegében semmi extrát nem nyújtanak az eredetihez képest.

Red Dead Redemption
Red Dead Redemption
Red Dead Redemption
Megjelenés: Törölve
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Rockstar Games
Hozzászólások: 11
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
nesh019 avatar
20-30 euroért még azt mondom h talán, de igy eléggé lehuzás, nagyon drága, nagyon régi, RD2 után visszafelé menni nem a legjobb.
0
0
0
0
bukta2 avatar
Na már ezzel is kezdik a bőrlehúzást? 🤣🤣🤣 jézus ereje...
2
0
0
0
💬 1
Thespartan avatar
@bukta2: Ez az ember ereje 2023-ra. 😀 Minden ami jó volt, az egy rakás sz*r lett. Látod/látjátok lehet ez R* is, őket is elérte.
Így már részemről erősen kérdőjeles a GTA 6 minőségbeli és minden egyéb más szempontokból, hogy hozná egy RDR 2 masterpiece szintjét. 🙄
0
0
0
0
Andor1997 avatar
Egyre jobban szét kell néznie az embernek, egy új lehúzós létforma ébredt, mely most már eléggé elemében van, erővel telve, legyen az indie vagy AAA, könnyű szerrel átdobhatnak a palánkon mindenkit, ahogy a nagyvilágban úgy itt is már senkiben sem lehet bízni és a legjobbat gondolni róla, vagy csak kevesekről, hisz mindig lesznek "a kevesek".
0
0
0
0
kismadar avatar
Csak 10 évet, és egy generációváltást vártak rá, hogy újra teljes áron kiadják ugyanazt a játékot, és még a jól sikerült (xbox 360-on szerettem játszani vele) multit is kivették. Egyre nemesebb gesztusokat tesznek afelé, hogy egyre kevesebb ember várja ezektől a pénzéhes ***ktől a GTA VI-ot. 😆
0
0
0
0
MaximumGame avatar
Azért is nincs pc re, mert egy igénytelen valami jelenik majd meg, ami nem hozható minőségbe össze szerintem. Ne legyen igazam.
0
0
0
0
Magoold avatar
Én PC- n megvettem volna, de ha nem kell a pénzem, akkor megy máshova! 😎
0
0
0
0
Jason Gaming avatar
Egyre nagyobb vicc ez a Rockstar
0
0
0
0
santakigyo avatar
Van a pofátlanságnak különféle változata,ez az egyik.
Természetesen aki lát benne fantáziát annak jó szórakozást.
7
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció