A szivárgások ellenére is a tervek szerint folytatódik a GTA 6 fejlesztése

Szerző: xoki | 2022. September 19. | hír | 12 hozzászólás

A Rockstar Games hivatalos közleményben erősítette meg a hatalmas Grand Theft Auto 6 szivárgásokat. Bár pontos részleteket egyelőre nem közöltek, azért még így is kiderült néhány fontos dolog arról, hogy mindez milyen kihatással lesz a fejlesztésre.

A Rockstar Games közleménye alapján tényleg illetéktelen behatolás történt a hálózatukba, ahonnan bizalmas információkat töltöttek le. Az illetéktelen harmadik fél egy hacker volt, aki korábban felfedte, hogy sikeresen bejutott a Rockstar rendszereibe, hozzáfért a következő Grand Theft Auto forráskódjához és a játék korai változatát ábrázoló videófájlokhoz. Több mint 90 videó került fel a világhálóra, amelyekben a játék különböző pontjait láthatjuk. A fejlesztőcsapat nem árulta el, hogy pontosan mennyire régi felvételeket láthattunk, de annyi biztos, hogy „korai fejlesztői videókról” van szó, amelyekre a Take Two Interactive már le is csapott.

A Rockstar Games állítása szerint a rendszereikbe történő behatolás miatt nem számítanak semmiféle fennakadásra a jelenlegi játékaik szolgáltatásaiban, illetve hosszú távú kihatása sem lesz a fejlesztés alatt álló projektjeikre. Emellett megnyugtatták a rajongókat, hogy a tervek szerint folytatódik majd a GTA 6 fejlesztése, és amint minden készen áll a leleplezésre, természetesen azonnal megmutatják nekünk.

Grand Theft Auto VI
Grand Theft Auto VI
Grand Theft Auto VI
Megjelenés: 2025. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Rockstar North
Hozzászólások: 12
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Lathronos avatar
A Rockstar GTA fejlesztési ütemterveit ismerve lesz még 5-6 év mire elkészül. Addigra alaposan felturbózzák a rendszer követelményeket is, valamint nyolcszor újragondolják a történetet. Arról nem is beszélve, hogy mint az V, ez is először konzolokra jelenik majd meg. Aztán 3-4 évvel később portolják PC-re is, mikor már minden konzoltulajdonosnak bekerült a gyüjteményébe.
0
0
1
0
💬 1
Payphoner avatar
@Lathronos: akkor már csak 10 év és jöhet PC re :D Amúgy ha jól tudom szivárogtatás PC-ről és PS4-ről került ki.. érdekes
0
0
0
0
Belchior10 avatar
Nekem bőven elég, ha majd hivatalosan megjelennek róla információk és gameplay videók. Felesleges türelmetlenkedni, de hát tudjuk milyen az emberi természet.
0
0
0
0
cabus26 avatar
Én kevésbé tudom elhinni már,hogy a mai világban egy GTA6 nagyot tudna ütni,amikor annyi open-world játék van.
A GTA 5 is csalódás volt számomra,igaz sokat eladtak belőle.
Sztem azt kéne követni,hogy mindig bővítik a játékukat és utána 6-10 év elteltével kiadnak újabb verziót szebb grafikával.
2
4
2
0
💬 8
retek77 avatar
@cabus26: Mindegy mennyit adtak el belőle ha neked csalódás lett! Mivel nem ez határozza meg hogy jó valami vagy sem
0
0
1
0
Szabcsiadi avatar
@cabus26: Én szerettem az ötöt is egy bizonyos pontig, de a történet második fele nagyon erőltetettnek érződött, nekem továbbra is a GTA 4 a kedvenc GTAm a bugjai ellenére is, mert ott legalább a történet nem egy valóság shownak érződött, mint az 5-ben. Így ha a 6 története ugyanolyan hangvételű lesz, mint az 5-ben akkor köszönöm, de nem.
0
0
0
0
cabus26 avatar
@Szabcsiadi: Nekem a sztori oké volt, a 3 karakteres baromság volt nagyon,az rontotta el számomra az egész játékot.
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
@cabus26: Te valami humorista vagy ? Lassan 10 éves a GTA 5, de minden lehetséges rekordot megdöntött. Mindegy vagy nem 160millio eladott példány és a mai napig sikeres online mód. Nézz fel hányan streamelik jelenleg is.

Nincs olyan ow játék ami valós környezetben játszódna ennyi lehetőséggel. Nézd meg pl : Watch Dogs Legion, Saints Row stb..
Nincs ellenfele.
2
0
0
0
xCube avatar
@cabus26:
Sztem azt kéne követni,hogy mindig bővítik a játékukat és utána 6-10 év elteltével kiadnak újabb verziót szebb grafikával.


De hát pontosan ez történik... 🙄
1
0
0
0
cabus26 avatar
@xCube: Nem,pontosan nem ez történik! A single playerhez egy deka új tartalom nem jön,az online részemről felejtős a sok kis gec*i csalóval.
0
0
1
0
MrPAYER avatar
@cabus26: Több mint 9 éve jelent meg az V, szerinted mit csinálnak ha nem azt bővítik és 10+ év múlva jön az új? 😂
0
0
0
0
Payphoner avatar
@cabus26: Na végre valaki rajtam kívül akinek szintén nem tetszett a GTA 5 annyira. Én annó megjelenéskor ps3-on vittem ki. És mai napig maradt meg 1-2 küldi a fejemben de valahogy nekem nemvolt meg az a nagy áttörés. Nekem picit megosztó volt a 3 karakter egyszerre.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció