A Square Enix bejelentette a Final Fantasy XVI-ot, PC-re is jön

Szerző: xoki | 2020. September 17. | hír | 6 hozzászólás

A Square Enix bejelentette a népszerű Final Fantasy széria következő részét, ráadásul egy PC-s trailert is közzétettek, amely értelemszerűen megerősítette azt, hogy nem csak egy platformon lesz elérhető.

A Sony Final Fantasy bemutatóval kezdte legutóbbi konferenciáját, ugyanis bemutatkozott a Final Fantasy XVI, amely a megszokottól egy kicsit komorabb körítést kapott, de szerencsére a szériára jellemző játékelemek is mind jelen vannak.

A Sony bemutatóján PlayStation 5-exkluzívként jelentették be a játékot, de a fenti trailerben már csak ideiglenes exkluzivitást tüntettek fel. Sajnos a megjelenési dátumról egyelőre nem rántották le a leplet.

no cover
no cover
FINAL FANTASY XVI
Megjelenés: 2024. (PC)
Műfaj: Kaland, Szerepjáték, Japán RPG
Fejlesztő: Square Enix
Hozzászólások: 6
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
hekli96 avatar
Nekem már a producer neve eladta 😃 Nem vagyok egy nagy FF fan, a XV nem teszett a XIII-at már helyből dobtam előtte lévőkről meg csak videót se láttam. Viszont a XIV kilóra megvett és mivel a vezető producer ugyanaz és a director is a 14-ből szabadult nemhiszem, hogy nagyon mellé nyulhatok vele. Csak jöjjön ki mihamarabb PC-re mert nem szívesen vennék egy játékért egy PS-t.
0
0
0
0
Szabcsiadi avatar
Ennél jobb hír aligha lesz ma 😜
0
0
0
0
Arnybiro avatar
Nem jön PC-re, hibás volt a trailerben feltüntetett infó.
[LINK]
0
0
0
0
💬 2
hekli96 avatar
@Arnybiro: Nem mondtak konkrétumot az FF 16-ról a cikkben. A másik játékkal ellentétben annak a trailer-ét se vették le. Nagyon olyan érzésem van, hogy csak baszakszik sony mert biztos sokan voltak úgy, hogy "akkor jövőre lesz a kövi FF" (én is). Azt próbálja sulykolni, hogy vegyél PS-t ha játszani akarsz vele.

Vagy ők szeretnék hogy PS exclusive legyen de a Square Enix nem ment bele és még folyamatban vannak a tárgyalások ezügyben.
0
0
0
0
sudosu avatar
@hekli96: Remélem igazad lesz. Nem túlzottan szeretnék venni PS5-ötöt hisz van azért egy elég tűrhető PC-m és PS4-em is. A PS4-et csak akkor kapcsolom be, ha Persona 5-el, FF VII Remake-el játszanék mostanában. Már a PS Plus kínálat se annyira csábító, mint volt pár évvel ezelőtt amikor vettem a konzolt. Jövőre nem is újítom meg.
Most speciel van Xbox Game Pass-om PC-re és annak a koncepciója sokkal jobban tetszik.Nem kell minden játékot 60 Euróért megvenni, hanem fizetek egy havidíjat és annyit játszhatok vele amennyit akarok (úgyis a legtöbb játékot max 1-szer végigjátszom, oszt utána nem nyúlok hozzá)
De mindenestre nagyon várós az új Final Fantasy. Trailer alapján kicsit darkosabb lesz mint az előző.
0
0
0
0
wgeorge85 avatar
Jó lesz ez, kicsit olyan kemény mag FF-nak tűnik. 😆
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció